Werkmaatschappij Infrax respecteert arbeidsveiligheid niet. |
25 maart 2014 |
Infrax maakt ook conceptiefouten en brengt toevallige passanten in gevaar.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 2.493.900 Lanaken 24 maart 2014.
Toen Morsum Magnificat zaterdagavond 22 maart naar de plaats van het ongeval te Zutendaal terug keerde werden wij afkeurend aangesproken omtrent het maken van foto's, nogal wiedes, Infrax had weer veel te verbergen, onder meer het met de voeten treden van de arbeidsveiligheid.
Sjorbanden. Ook met het correct gebruiken van gereedschappen, in casu sjorbanden neemt Infrax het niet zo nauw. Om de paal overeind te houden hebben ze sjorbanden gebruikt die dienen om ladingen op vrachtwagens te bevestigingen. Die sjorbanden hier gebruiken om de paal recht te houden is niets minder dan een conceptiefout, de bevestigingshaken die dienen om aan de carrosserie vast te maken worden hier als verbinding tussen twee sjorbanden gebruikt en dat kan niet door de beugel. Bij normaal gebruik worden de krachten op de dubbele haak in de dwarsrichting uitgeoefend, door het verkeerd gebruik worden de krachten hier op de enkele haak in de langsrichting uitgeoefend. Hierdoor is de kracht die normaal op de haak wordt uitgeoefend tot de helft gereduceerd. Kortom, dit is onaanvaardbaar kunst en vliegwerk en toont de onkunde van Infrax nogmaals aan.
Zaak Didier G. Ondertussen is bekend, dat Infrax en haar verzekeraar Ethias de lichamelijke schade die Didier G. uit Heers opliep, mede de technische informatie die Morsum Magnificat aan advocaat Patrick Grouwels uit Sint Truiden gaf, heeft vergoed. Morsum Magnificat heeft ook daar haar kennis in het kader van het algemeen belang gebruikt. Het is na de elektrocuties van Leo Roland en Georges Wittevrongel, de 3e keer dat Morsum Magnificat het op technisch vlak van Distributie Net Beheerders haalt.
Artikel n° : 03/14/5335 Geplaatst : 7:41 25/03/2014
Redactie Morsum Magnificat ®Professioneel Erik Verbeeck ©
|
Laatste update ( 25 maart 2014 )
|