Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16927268





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Lanaken : Open Vld C4 ligt klaar voor Rudi Nivelle-MM-220-05-Update1
05 november 2013
Marino Keulen en aanhang gaf weer de toon aan.
Lanaken 05 november 2013.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 2.279.000

De vergadering die maandagavond om acht uur rond het RUP Kerkstraat / Dorpstraat te Gellik plaats had, lokte een tweehonderd geïnteresseerden naar de muziekacademie. Wie dacht dat de actiegroep die tegen dat project gekant is, de infoavond organiseerde en de touwtjes in handen zou hebben genomen, kwam bedrogen uit. Wie vuurwerk of professioneel verweer had verwacht, zal teleurgesteld zijn. Op die manier mogen zij die zich tegen het RUP Kerkstraat Gellik verzetten, hun matten oprollen. Super gladde Marino Keulen -Open Vld- en zijn betaalde kornuiten en slippendragers doen gewoonweg wat ze willen.

Democratie of dictatuur?
Burgemeester Marino Keulen beloofde dat het verslag van deze bijeenkomst publiek en voor iedereen beschikbaar zou zijn. De beschuldigingen door partijgenoot Rudi Nivelle -Open Vld- over Gecoro geuit, worden wel geschrapt. Marino Keulen noemt zich wel een democraat, maar de menig -lees vuile was- van Rudi Nivelle wordt wel de kop ingedrukt, wij noemen dat censuur en dictatuur.


Gecoro.
Toen Patricia Kusters Ruimtelijk planner van Lanaken de betekenis van Gecoro -gemeentelijke commissie ruimtelijke ordening- kwam toelichten,scandeerde Rudi Nivelle enkele keren na elkaar dat het Gecoro in Lanaken "politiek gemanipuleerd" is, Kusters en later Marino Keulen reageerden daar niet echt op. Met dat statement vertelt Rudi Nivelle niets nieuws, onthult zelfs de reeds lang aanslepende moeilijke verhouding met de Open Vld van Lanaken niet van gisteren is -want die is al een poosje aan de gang-. Feit is dat de Open Vld C4 voor Nivelle nu wel zeker klaar ligt, de reacties -mimiek / grimassen- van aanwezige Open Vld acolieten zoals Patrick Tollenaers spraken boekdelen.

Ontwerp bijgestuurd.
Een van de actievoerders vertelde dat wegens het protest, het project toch in extremis is gewijzigd, meer details daarover volgen nog.
 
 MM_220_05_RUP_Gellik.pdf - volledig artikel -.

Artikel n° : 10/13/5173
Geplaatst : 5:31 5/11/2013

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©


Laatste update ( 06 november 2013 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.