Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926353





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Openbare veiligheid kan ook in Lanaken veel beter-MM-219-16-Update2
29 oktober 2013
8Meer blauw op straat, maar dan voor alle aspecten van de veiligheid.
Lanaken 29 oktober 2013.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 2.268.900

--- Update 1 15:07 31/10/2013
Incompetentie brengt anderen in gevaar : Paal omgevallen.
Van de schandelijke houten palen met aanwijzingsborden is er eentje omgevallen, kwatongen gniffelden ; "wegens besparingen dunner hout gebruikt"! Ook de Schepen van Openbare Werken werd in dat verband weggelachen. Ook de herstelling die later werd aangebracht is lachwekkend, de grootste sollicitaties vinden immers plaats aan de onderkant, het had dan ook geen enkele zin om een metalen omhulsel te plaatsen van een halve meter hoog. EUROPA heeft overschot van gelijk, de knowhow is hier -o.a. in Lanaken- bedenkelijk.

De selectieve communicatieambtenaar.
Toen wij bij de technische dienst van Lanaken informatie probeerden te bekomen, werden we naar communicatieambtenaar Wilfried Geraerts verwezen, maar die man heeft tegen ons nog nooit zijn mond open gedaan -sic-. Het moet blijken dat het voltallige personeel van de gemeente Lanaken verbod heeft gekregen om met ons te praten, Lanaken is een Open Vld neo dictatuur.
--- einde update.


De recente storm heeft nog maar eens aangetoond dat wie zich op openbare plaatsen begeeft, zonder agressie of overvallen, verre van gerust mag zijn. Wie op straat loopt en alert is voor onveilige situaties zal vast stellen dat het bulkt van gevaarlijke situaties waarvan toevallige voorbijgangers het slachtoffer kunnen zijn. Een schrijnend voorbeeld daarvan is de onthoofding te Laakdal in augustus 2012, een zaak waar het Parket van Turnhout de ogen sluit en de familie geen eurocent veil heeft om gerechtigheid te laten geschieden.


Politie moet haar werk doen.
Het is een publiek geheim dat de politie door de politiek de les wordt gespeld, meer blauw op de straat heeft enkel een politieke waarde. Voor vele onveilige toestanden mag de politie, alhoewel dat in artikel 15 van het politieambt is voorzien, niet optreden, de politie mag haar werk niet doen.

Controle.
Politie mag de snelheid, de autopapieren, rijbewijzen enzovoort controleren, bij vrachtwagens, de rijtijden, de lading en nog veel meer, waarom kan de politie dan geen controle uitvoeren op de correcte plaatsing van een hindernis die opgesteld is op de openbare weg en de gebruikers daarvan in gevaar brengen?

 
MM_219_16_Openbare_Veiligheid.pdf

Artikel n° : 10/13/5165
Geplaatst : 19:02 29/10/2013

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©

Laatste update ( 31 oktober 2013 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.