Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926359





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Veiligheid in Lanaken : Ook politie zelf moet ogen durven open doen.
22 augustus 2013
Verdachte personen is één, onveilige werven op openbaar domein is twee.


Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 2.174.700
Lanaken 22 augustus 2013

Als personen en goederen op het openbaar domein, ingevolge een overtreding op de wetten, in gevaar worden gebracht, is de lokale politie ingevolge artikel 15 op het politieambt geacht om op te treden. Hier gaat het over een werf aan het Molenweideplein waarvan de syndicus een in Lanaken gevestigde advocaat is. Wie zal het nu riskeren aan zo'n man vervelende vragen te stellen, stel u voor dat een politieambtenaar het zou aandurven om hier tussen te komen, dan zal die ambtenaar niet lang meer rondlopen in Lanaken. De burgemeester Marino Keulen -OPen Vld- beslist wanneer de politie "wikt" en "beschikt", dat is nog eens aangetoond tijdens de gemeenteraad van Lanaken van 24 juni 2013. Twee agenten stonden daar volgens Freddy Stouten CD&V omstreeks half tien 's avonds wortel te schieten, waarop Marino Keulen zei dat ze mochten beschikken, toen mochten de agenten die daar al meer dan twee uur rond hingen pas beschikken.

Advocaat moet de wet zeker kennen.
De de firma Betotec stond op 20 augustus om 13u. tevergeefs aan het Molenweideplein, de vergadering met de opdrachtgever ging niet door! Met Morsum Magnificat had Betotec geen afspraak, dus kan Ingrid ons daarover ook geen verwijten maken. Morsum Magnificat heeft op 9 augustus 2013 de advocaat via diens secretaresse op de hoogte gebracht van onze bezorgdheid en om er op te wijzen dat de werkzone moet worden afgebakend, voor ons is dat voldoende. Maar zoals later blijkt, en zoals wij hebben gezien en gefotografeerd, veegt dat de advocaat / syndicus vierkant zijn voeten aan onze bezorgdheid voor ongevallen.

Intimideren helpt niets, integendeel.

Burgers oproepen om, wat vermeende verdachte personen betreft, alert te zijn, moet kunnen, maar burgers die de beleidsvoerders op "hun" verantwoordelijkheid wijzen zou niet mogen, toch is dat in Lanaken realiteit. Wij worden in Lanaken bedreigd, maar het zal niets uithalen, ergo, onze bezorgdheid voor de veiligheid zal nóg toenemen. Wij zullen de -on- verantwoordelijken, incompetenten en machtsmisbruikers aantonen dat wij van geen van allen schrik hebben.

MM_217_10_Lanaken_Veiligheid_Werven.pdf  -meer volgt-                             

Artikel n° : 08/13/5084
Geplaatst : 17:01 19/08/2013

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©



Laatste update ( 23 augustus 2013 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.