Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16935641





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Lanaken : Rechter -Em-,advocaat en nu ook tankkeurder voor de rechter-MM-217-02
04 augustus 2013
Competentie technisch gemeentepersoneel in vraag en OCMW medewerkster blind voor fraude.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 2.157.000
Bilzen / Lanaken 4 augustus 2013

Hoe meer de agressie en de fysische bedreigingen tegen deze redactie stijgen, zal dat qua publicaties een evenredig effect hebben. Gisteren 3 augustus, worden we op de binnenplaats van onze woonst en redactie, door de aanhang van nieuwe bewoners zelfs met de dood bedreigd! Reden was dat wij niet toestaan dat er auto's op de binnenplaats vlak naast vensters van het verhuurde worden geparkeerd. De huurders, die gesteund door de malafide eigenaars, denken het rustig huurgenot zelfs op zaterdag en zondag mede een invasie van bezoekers en helpers, te mogen storen en andere bewoners te bedreigen, mogen zich binnenkort aan een oproeping voor de vrederechter verwachten. Of er strafklacht komt tegen de persoon die met de dood dreigde, weten we nog niet, we hebben in ieder geval foto's en ander bewijsmateriaal in bezit.

Met doodsbedreigingen zullen ze zéker niets bereiken.



Omdat er aan de bestuurder van dit voertuig opmerkingen worden gemaakt, dat parkeren vóór of dichtbij dat raam van dat lokaal ongepast is, worden wij onthaald op een scheldpartij en dreigementen fototoestel af te pakken en erger. Die persoon woont er nota bene niet en heeft daar dus niet te parkeren. 


Na de advocaat en de Arbeidsrechter -Em-
ook de tankkeurder voor de rechter.

De eveneens malafide verhuurder van een pand in de Sint Michielsstraat, nota bene een op rust gesteld Arbeidsrechter, is onderwerp van een rechtszaak die momenteel loopt. Om zijn verantwoordelijkheid te ontlopen, schenkt de Arbeidsrechter -Em- tijdens het geding en tot ongenoegen van sommige familieleden, het pand en aanhorigheden aan zijn zoon, advocaat Jan Keulen, die de juridische zaak verder zet. Al snel kreeg advocaat Jan Keulen de wind van voren van de Vrederechter van Maasmechelen en de Stafhouder van de balie van Hasselt -zie artikel-. Vader -Rechter Em- en zoon -advocaat- storen zich blijkbaar niet aan wetten en normen wat in hun positie zeer vreemd is. De verhuurder Theo k. ziet de mogelijkheid om de Bilzense tankkeurder Jean D. voor de kar te spannen, Jean keurt een tank van 5.725 liter met de natte vinger goed. De malafide -of incompetente- tankkeurder had geen rekening gehouden met de waard en hij loopt wegens diverse professionele fouten bij het keuren van de tank, en het tegenwerken van het onderzoek door LNE, tegen de lamp.

De omgekeerde wereld van Lanaken.

Ook in Lanaken staat de wereld, zoals in vele andere plaatsen in België, op zijn kop. Zij die sjoemelen en de wet overtreden, denken de les te mogen / kunnen spellen aan anderen die dat niet doen. Ambtenaren in functie steunen de fraudeurs en bekampen degenen die sjoemelen en frauderen aan de kaak stellen. Een OCMW medewerkster sluit de ogen voor onterechte subsidie, ergo ze schrijft op kosten van de gemeenschap op de koop toe brieven die haar met de neus op de feiten drukken en waarmee ze zichzelf compromitteert, zó ver durven ze te gaan, Lanaken ten voeten uit.

MM_217_02_De_Rechter_IV.pdf  - volledig artikel  -

Artikel n° 08/13/5066
Geplaatst op 20:25 4/08/2013

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©

Laatste update ( 08 augustus 2013 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.