Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926363





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Lanaken weet nu wie de uitbater van het Recreatiepark De Krieckaert is-Update1
25 juli 2013
Dankzij een dossier bij de CBPL is Lanaken nu op de hoogte wie de zaakvoerder is. 
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 2.146.200
Lanaken 24 juli 2013.

--- Update 1 19:59 25/07/2013 
Met de natte vinger.
Omdat we vinden dat het publiek moet weten hoe het er in het gemeentehuis in Lanaken bij de administratieve diensten van de bevolking aan toe gaat, publiceren wij de brief van de privacycommissie van 19 juli 2013. De CBPL is duidelijk dat de ambtenaar van de dienst bevolking Graziëlla W. de brief van 20 december 2012 verkeerd adresseerde.

Vijf jaar.
De zaakvoerder van de bvba De Krieckaert bvba is reeds sinds 2008 gekend en het is niét Petrus Bijnens dus moet de dienst bevolking van Lanaken naar die man ook geen brieven sturen bestemd voor die bvba. Maar Lanaken weet in december 2012 nog altijd niet dat Bijnens sinds 04 augustus 2008 niets meer met de bvba De Krieckaert te maken heeft.


Wegenis van het Recreatiepark De Krieckaert ... diepe plassen, plassen en modder zijn er genoeg, onderhoud gebeurt er nauwelijks en in het café wordt je door de zaakvoerster zowat buiten gekeken. Wij hebben ook onze twijfels omtrent de conformiteit van alle elektrische installaties zowel van de uitbating als van de chalets. 

Meer aan de hand.
We weten niet wat daar op de dienst bevolking in Lanaken, waar Patrick Maesen de scepter zwaait, allemaal fout loopt. Recent was er ook al een bediende die niet wist dat de adreswijziging van een bedrijfsvoertuig met eenvoudig vertoon van het Staatsblad kan geregeld worden. Ook dat werd door de ombudsdienst bevestigd.

Discriminatie?

Patrick Maesen zelf, als hoofd van de dienst bevolking, neemt het ook niet zo nauw met de omgang met mensen die de dienst bevolking bezoeken, op 29 mei achtervolgde Maesen de bezoeker die hem niet zint tot aan de deur en werd door hem geduwd. Ook hier werd de ombudsdienst ingeschakeld die diende te bevestigen. Het ruikt in Lanaken voor zij die niet voor Marino en zijn trawanten kiezen, fel naar discriminatie. 
--- einde update 1

De gewezen burgemeester van Gellik, Petrus alias Pierre Bijnens, is, toen De Krieckaert nv op 24 juli 2008 omgevormd werd naar een bvba, om een onduidelijke reden administratief, dus officieel niet meer betrokken bij de bvba De Krieckaert. Aangezien de gemeente Lanaken eigenaar is van het terrein, de bvba De Krieckaert de zaak uitbaat, zou het niet meer dan logisch zijn dat Lanaken toen -in 2008- reeds op de hoogte zou zijn van de omvorming van nv naar bvba en Roza Leuzzi de zaakvoerder is en Petrus, alias Pierre, niet meer officieel kan optreden.

Niet op de hoogte.

In december 2012 schrijft de dienst bevolking van Lanaken een brief naar meneer Bijnens dat een bepaald persoon van ambtswege in De Krieckaert werd ingeschreven, terwijl die meneer Bijnens daar officieel niets mee te maken heeft. Aan de privacycommissie geeft Lanaken nu toe, dat zij niet op de hoogte waren van de wijzigingen in het Staatsblad van 04 augustus 2008, dat is vijf jaar geleden! Hier nogmaals een voorbeeld hoe deskundig de dienst bevolking van Lanaken onder leiding van Patrick Maesen -Open Vld- is. Dezelfde ambtenaar is recent al twee keer door het Lanakens beleid wegens wangedrag op het matje geroepen, ook bij Pietersheim zou het niet erg goed boteren, maar daarover kan de oppositie in Lanaken zelfs niets lospeuteren, wat hebben ze daar weer allemaal te verbergen?

Meer volgt over Pietersheim waar u als de bliksem in de buurt is, zeker moet wegblijven.

Artikel n° : 07/13/5051
Geplaatst : 21:35 24/07/2013

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck



Laatste update ( 26 juli 2013 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.