Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926363





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Gevaarlijke en onwettige openbare elektrische netten : Wathelet geeft opdracht.
24 juli 2013
Synergrid moet de DNB, de Werkmaatschappijen en de politiek aan 't werk zetten.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 2.150.100
Lanaken 24 juli 2013.

Tien jaar geleden vaardigde de Staatssecretaris voor energie, na het groot onderzoek van Morsum Magnificat, het KB van 24 maart 2004 uit, maar de politiek machtige verdelers van elektriciteit voerden met de steun van de Algemene Directie Energie, een lobby tegen toenmalig Staatssecretaris Olivier Deleuze.

Nieuwe actie.
Na het dodelijke ongeval te Laakdal dat op een zeer flagrante wijze in de doofpot ging, waarbij de familie zich rond de politieke vinger van de burgemeester van Laakdal liet draaien, wordt er geen werk van gemaakt om de schuldigen van de dood van Walter De Hondt te laten straffen. Het Turnhouts Parket is stekeblind en houdt eveneens de schuldigen de hand boven het hoofd. Indien na de schade aan dat net welke op 16 juni 2012 is veroorzaakt, het net volgens de wettelijke voorschriften was hersteld, zou Walter De Hondt nog geleefd hebben, de politiek stapt niet alleen over lijken, maar over hele kerkhoven.

Nieuw onderzoek legt gevaren ook in Lanaken weer bloot.
Na het ongeval te Heers en vooral te Laakdal, schroeft Morsum Magnificat het onderzoek naar de gevaarlijke aftakkingen in het kader van het algemeen belang, opnieuw op. Omdat de Lanakense burgemeester Marino Keulen -Open Vld- ons vijf jaar geleden poogde belachelijk te maken en onze bezorgdheid omtrent de gevaarlijke elektriciteit ridiculiseerde als cafépraat, hebben wij nu uit economische noodzaak, ons gebied hoofdzakelijk beperkt tot Lanaken. In Morsum Magnificat 216_18 brengen wij de instructies die de huidige Staatssecretaris als gevolg van ons onderzoek, aan zijn administratie en Synergrid geeft.

Lees hier het volledige artikel en ook de grillen van Huub Broers - MM_216_18_Wathelet.pdf

Artikel n° : 07/13/5050
Geplaatst : 21:35 24/07/2013

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck


Laatste update ( 01 augustus 2013 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.