Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926363





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Fisieke dreigingen tegen MM in Lanaken en elders zullen niets uithalen.
24 juli 2013
Bestuurder van Quad komt langszij, spreekt dreigende taal en steekt middenvinger op.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 2.145.200
Lanaken 24 juli 2013.

--- Update 1 23:37 24/07/2013
Patrick Maesen
Op onderstaande link leest u hoe Patrick Maesen over zichzelf en Rik Bijnens in het kader van Pietersheim spreekt :  http://patrickmaesen-openvld.blogspot.be/
Maesen is ook hoofd van de dienst bevolking van Lanaken, het "jobke" bij Pietersheim legt hem zeker geen windeieren, wij noemen dat "poenpakkers" of "zakkenvullers" van de Open -uw zakken,red- Vld. Rik Bijnens is de zoon van Petrus, alias Pierre Bijnens die men bij het recreatiepark De Krieckaert af en toe kan vinden, De Krieckaert is ook geen referentie om over naar huis te schrijven. Er loopt bovendien nog een rechtszaak tussen Lanaken en De Krieckaert.
Pietersheim.
Over de bliksemafleiderinstallatie die niet conform de wettelijke voorschriften zoals beschreven in het KB van 19 december 1997, is aangelegd of onderhouden, komen we dra nog terug.
--- Einde update 1

Tijdens het fietsen werd ik vanavond door een bestuurder van de twee quads in de Pannestraat te Lanaken lastig gevallen en fysiek bedreigd. Toen ik mijn mini fototoestel boven haalde zei de pipo "neem het maar op" en reed dan toch, halsbrekende toeren uithalend, verder. Er waren twee quads die zoals wij dat weten, veel te veel geluid produceren en duidelijk veel te snel reden.

Lanaken.
Wij waarschuwen Lanaken : " Wij zullen ons ook nu niet laten intimideren en géén enkele confrontatie uit de weg gaan". Dergelijke dreigementen geven ons alleen maar méér moed om nóg meer mistoestanden aan te kaarten. Dat nu wij al fietsend op de openbare weg, een quad rakelings langs komt rijden, de bestuurder vermomd met helm en zonnebril onherkenbaar is, geeft aan hoe laf sommigen in Lanaken wel zijn.   

Artikel n° : 07/13/5049
Geplaatst : 21:35 24/07/2013

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck

Laatste update ( 27 juli 2013 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.