Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16936010





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Sp.a Lanaken organiseerde infoavond rond samenaankoop energie.
06 mei 2013
Sossen geven toe dat ze zich vergist hebben in de liberalisering energiemarkt.


Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 2.058.300
Lanaken 6 mei 2013

Vrijdag 3 mei organiseerden lokale sp.a / Groen mandatarissen in Lanaken een infoavond over "groepsaankoop" van elektriciteit en aardgas in de lokalen van De voorzorg, het in Hasselt niet onbesproken ziekenfonds. Op de flyer die ze in gans Lanaken lieten verdelen werden meteen bovenaan de emblemen afgedrukt van de sp.a, ABVV Limburg, De Voorzorg, Curieus de progressieve cultuurfabriek en als laatste die in feite op kop had moeten staan "Ichoosr", de coördinator voor groepsaankoop van elektriciteit en gas. Het feit dat Ichoosr op de laatste plaats komt geeft aan dat het weer een "politieke" zet is om stiekem politieke zieltjes te winnen.


Lokaal De Voorzorg.
Om "het volk" nog meer te lokken werd een gratis consumptie aangeboden, toch daagden er slechts een dertigtal geïnteresseerden op, blijkbaar hadden de organisatoren er niet meer verwacht, het zaaltje op de 1e verdieping was daarmee zelfs al vol. We vragen ons trouwens af, of dat zaaltje qua reglementering op de brandveiligheid, wel voldoet, we hebben nergens brandblussers of pictogrammen gezien. De Voorzorg is het socialistische ziekenfonds en eventuele samenaankoop van energieproducten kan nooit in de activiteit van een ziekenfonds kaderen, men misbruikt de infrastructuur hier duidelijk voor het ronselen van kiezers, maar het Lanakense "volk" beseft dat uiteraard niet.

Vande Lanotte.
Niet de Lanakense politici hebben de uitleg bij de diavoorstelling gegeven, maar een dame die zich nauwelijks identificeerde. Uiteraard was het een "Rode tante", die om de haverklap Johan Vande Lanotte diende te prijzen. De verkiezingspropaganda 2014 is duidelijk nu al in Lanaken in kleine kring van start gegaan. Het is een schande dat Vande Lanotte nog gepromoot wordt, de sossen zijn echt voor niets verlegen. Vande Lanotte is de eerste die aan de pensioenreserves van de toenmalige RTT met het zilverfonds heeft geraakt, dat was het begin van de ellende, de rest staat in het boek De Keizer van Oostende.

Toegeven.
In 2001 hebben de kabinetchef van volksverneuker -en erger- Steve Stevaert, Dirk van Melckebeke en zijn medewerker Gery Van Lommel, zich hopeloos belachelijk gemaakt door overal -beginnende in Zemst- te promoten dat de liberalisering van de energiemarkt de prijzen met vijftien procent zou doen dalen, Morsum Magnificat heeft dat toen in maart 2001 meteen tegengesproken en gesteld dat uitgerekend als gevolg van de liberalisering, de energieprijs met vijftien procent zou stijgen! Nogal wiedes, door die verdeling van de energiemarkt komen er meer spelers die allemaal hun zakken moeten vullen -ondermeer Louis Tobback als aandeelhouder van Iverlek-, het kon niet anders dan duurder worden. Politici die in de Intercommunales zetelen, zoals Tobback, Versnick en vele anderen, weten maar al te goed hoe het er in de praktijk aan toe gaat. Tijdens de infoavond in Lanaken diende de spreker aan Morsum Magnificat toe te geven dat de socialisten zich toen vergist hebben, maar dat is niet de eerste keer! De lokale socialistische-?- politici hebben hun mond niet opengedaan tegen Morsum Magnificat.

Willy Claes.
In 1980 was het ook volop crisis in België, met de corrupte Willy Claes als minister van Economische Zaken die in Saoedi-Arabië voor België peperdure olie aankocht die geen enkele Belgische raffinaderij kon verwerken zodat de Nederlanders in Rotterdam die klus dienden te klaren. Claes bedisselde in dat contract de jaarlijkse levering van vijf miljard liter olie die in België noch opgeslagen, noch geraffineerd kon worden. Hoeveel Claes voor dat contract in zijn zakken heeft gestoken is, in tegenstelling tot de Agusta zaak, niet bekend. Dat is nog een voorbeeld met hoeveel kennis van zaken de sossen de Staatskas altijd hebben weten te plunderen waar de kleine man steeds voor opdraaide. Wij bestempelen daarom de sossen als de grootste volksverneukers aller tijden, je moet heel weinig verstand hebben en zelf corrupt / incompetent zijn om voor die partij te stemmen. We kunnen hier nog een waslijst van stommiteiten van ondermeer sp.a coryfee Freya Van Den Bossche -die ook e.e.a. afweet van drugs-, citeren maar we hebben dat in het verleden al voldoende gedaan. 

Samen Aankoop energie.
Omdat groepsaankopen misschien wel interessant zijn plaatsen wij hier de link naar "ichoosr", u kan daar alle informatie vinden en eventueel inschrijven http://samengaanwegroener.ichoosr.com/Energie/index.rails?actionId=248

Celui qui dit la verité
Morsum Magnificat heeft sinds 2003 de problematiek van de stijgende energieprijzen wegens liberalisering van de energiemarkt blootgelegd, de oorzaak van die stijging is niet alleen de stijgende kosten van de fossiele en andere brandstoffen, maar ook wegens de niet aflatende geldhonger van de politiek die de gigantische winsten uit de productie en verdeling van elektriciteit grotendeels opstrijkt. Daarbuiten hebben de verdelers, onder druk van de politiek de wettelijke onderhoudsplicht -Wet 10 maart 1925 Hoofdstuk VI art.13-, tachtig jaar met de voeten getreden waardoor het net in een gevaarlijke chaos is herschapen, dat is de schuld van de burgemeesters die via de zuivere en gemengde intercommunales eigenaar zijn van de netten en het wettelijk onderhoud te duur vinden.

Alternatieve energie.
Reeds jaren heeft Morsum Magnificat aangetoond dat alternatieve energie niet voordeliger, ergo de elektriciteit nog duurder heeft gemaakt. Geen enkele windmolen is zelfbedruipend, alleen door de groenestroomcertificaten kunnen deze overleven en die certificaten worden door de energieproducenten betaald en doorgerekend aan de belastingbetaler, ook hier is weer de politiek -de Groenen- de schuld van de stijging van de energiekosten. Door de massale productie van energie door zonnepanelen en boilers, ontstaat er een decentrale energieproductie waardoor de verdelers een nieuw net moeten uitbouwen, ook dat gaat de verbruiker weer betalen. De oorzaak van stijging van de elektriciteit is overwegend te wijten aan de politiek en dan vooral de Groenen.

Overtuig u en lees de artikels:

http://www.morsum-magnificat.be/index.php?option=com_content&task=view&id=3067&Itemid=0

Artikel n° : 05/13/4941
Geplaatst : 11:24 6/05/2013

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©


Laatste update ( 06 mei 2013 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.