Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926380

Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Keuringsorganismen elektrische installaties moeten veel strenger gecontroleerd worden-MM-211-09
24 februari 2013
OCB Keurt in het kader van art. 276bis goed, wat Vinçotte voordien deels afkeurde.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 1.978.100
Lanaken / Halen 24 februari 2013

De erkende organismen voor elektrische en andere installaties, zoals onder meer stookolietanks, worden nauwelijks gecontroleerd en de gebruikers zijn daarvan de dupe. Een huurder is, bij aanwezigheid van een stookolietank, ook de "exploitant" en kan bijgevolg verantwoordelijk worden gesteld indien er milieuschade is!

De -p-Overheid faalt grandioos.

Voor wat de controleorganismen elektrische installaties betreft zijn de FOD Economie en BELAC bevoegd, maar het stelt niets voor. De Algemene Directie Energie telt slechts één -ongemotiveerd- ingenieur om in gans Vlaanderen toe te zien op de conformiteit van de elektrische installaties waardoor de staat van de meeste elektrische installaties levensgevaarlijk is en dat is ook de reden dat er zoveel ongevallen en branden ontstaan. De door de overheid erkende organismen worden quasi niet gecontroleerd en de BELAC accreditatie laat te wensen over, er zijn onvoldoende competente en onafhankelijke accreditoren zodat de erkende organismen rustig hun gangetje kunnen gaan, het overgrote deel doet dan ook haar job niet. Ook de stookolie tankkeurders worden quasi nooit gecontroleerd en ook daar faalt de -p-Overheid, in casu de Vlaamse LNE.

OCB, Vinçotte en SGS.

In Morsum Magnificat 211_09 bewijzen wij dat de drie genoemde keuringsorganismen hun job niet doen, voor wat SGS betreft werd BELAC geïnformeerd, maar BELAC heeft niets eens het fatsoen om te antwoorden, toch zijn zij dat verplicht, maar we weten allemaal dat de -p-Overheid niet naar behoren werkt en dat is honderd procent de schuld van de politiek, maar ook de incompetente elektriciens dragen een verpletterende verantwoordelijkheid, in onderstaand artikel tonen wij de malaise nogmaals aan.

MM_211_09_Keuringsorganismen.pdf

Artikel n° : 02/13/4837
Geplaatst : 10:01 24/02/2013

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©


Laatste update ( 24 februari 2013 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.