Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16936504





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Geachte Procureur : Het zijn écht criminelen II-MM-210-02-Update1
01 januari 2013
Zelfs na het vreselijke ongeval te Laakdal blijven ze in hun boosheid volharden.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 1.930.500
Laakdal / Lanaken 01 januari 2013.

--- Update 2 17:52 1/01/2013
Ook de bewoners zijn nogmaals gewaarschuwd.
We hebben het totnogtoe niet gebracht, maar we doen het nu wel omdat de nabestaanden zich door de burgemeester en al de rest hebben laten inpakken. Maar zelfs binnen in de woning heeft niet alleen de aannemer van Infrax bedenkelijk werk geleverd, maar ook een pseudo elektricien die door de bewoners is aangesteld. Kleinzoon Seppe vertelde op 18 augustus 2012 aan ons al eens een elektrische schok te hebben gekregen van de kraan van het bad in het achterliggend gebouw! De schuld werd aan de maatschappij gegeven, maar we hebben zelf vastgesteld, dat er in dat lokaal elektrische leidingen en toestellen werden geplaatst, ondermeer een stopcontact voor een wasmachine, droogkast, etc waarvoor een differentieel van 300 mA iw geplaatst in plaats van 30mA! We hebben ook nergens een aardonderbreker gezien waardoor we twijfelen of er wel een deugdelijke aarding is? Als het verkeerd wil, zou daar nog wel eens iets onaangenaams kunnen gebeuren. Wij hebben toen op 18 augustus 2012 aan familielid Jean-Pierre die opmerking geplaatst, maar het dringt blijkbaar bij die mensen niet door dat elektriciteit gevaarlijk is.
--- Einde update 1

--- Wijziging 17:04 1/01/2013

De eigenaars van de openbare elektriciteitsnetten, de distributienetbeheerders -DNB-, de Werkmaatschappijen -Infrax, Eandis, ORES-, de aannemer -APK Infra- blijven, zelfs bij de uitvoering van elektriciteitswerken binnen in de woning van het slachtoffer, in hun boosheid volharden en de wet en de regels van goed vakmanschap met de voeten treden. De toevoerkabel die eerder door APK Infra werd beschadigd en door hun werd vervangen, is op een niet conforme, de facto gevaarlijke wijze aangesloten. Wij hebben daarover alweer een geïllustreerd document gemaakt, dat ook aan de Procureur van Turnhout wordt overgemaakt LS0113002 ze hebben volgens ons minstens tien inbreuken op het AREI begaan. 

Verantwoordelijk.
De eigenaars van het net -gemeente Laakdal en de DNB- zijn verantwoordelijk voor de elektrische installatie tot en met de meetgroep, dus óók voor de werken die door hun aannemer APK Infra gerealiseerd werden, in casu de aansluiting van de voedingskabel XVB 4G10 in de meter.

Keuring.
Uitgerekend wat in het KB van 23 maart 2003 na onze inspecties wordt gevraagd "keuring door externe erkende organismen" moet nu door de verantwoordelijke Staatssecretaris -Wathelet- worden uitgevoerd. Wij zullen in ieder geval de betreffende Parketten van onze bevindingen op de hoogte brengen. Wij zijn zeer benieuwd of de betreffende Procureurs onze -overvloedig bewezen- deskundigheid in twijfel zullen trekken, ergo naast zich neerleggen. Om dat eventueel te ontzenuwen zal het College van Procureurs Generaal en de Hoge Raad voor de Justitie eveneens worden geïnformeerd. Het moet nu eens écht afgelopen zijn dat de elektriciteitsmaffia ongestraft haar gang kan blijven gaan.

MM_210_02_LS_Laakdal

ORES Kennen we ook al een poosje:
http://www.morsum-magnificat.be/images/stories/2008_jun_tot_decPDF/13jun09_HS_Cabine_Eigenbrakel_PDF.pdf
Artikel :
http://www.morsum-magnificat.be/index.php?option=com_content&task=view&id=2367&Itemid=2

Artikel n° : 01/13/4768
Geplaatst : 14:58 1/01/2013

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©

Laatste update ( 04 januari 2013 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.