Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926386





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
HaZoDi : Vera Vrancken aan het woord in MM-209-07 volledig.
28 december 2012
Wie over de werking van de politie de waarheid zegt wordt gepest, belaagd en erger.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 1.926.800
Hasselt / Lanaken 28 december 2012

Wie denkt dat de HaZoDi Tragedie van de baan is, vergist zich, als de gazetten niets meer brengen dan wil dat wellicht zeggen dat Hilde Claes en haar handlangers hun pen heeft afgenomen. Er staat in deze affaire nog heel wat op stapel, maar daarover later meer.

Vera Vrancken.
Zelfs al mochten de aantijgingen maar tien procent waarheid bevatten, dan is dat nog voldoende om de daders te vervolgen, maar "het systeem" sluit -nog steeds- de rangen, of dat stand zal kunnen houden zal de
toekomst uitwijzen, misschien kunnen de gerenommeerde advocaten nu wél iets forceren. In Morsum Magnificat 209 vindt u een beknopte recapitulatie van de ervaringen van Vera Vrancken, waarvoor op geen enkel vlak door het Hasselts Parket werd ingegrepen, verschillende onderzoeken zelfs niet eens gevoerd werden.

Dreigement van Johan.
In het dossier komt ook een commissaris ter sprake die wij ondermeer over een incident met een oud -dus niet ingeleverd- dienstwapen interpelleerden, maar de commissaris dreigt meteen met juridische acties!
Indien hij als politieman zijn oud dienstwapen had ingeleverd, hat dat -spijtige- incident niet kunnen plaats vinden. Over een vriendschap met een vrouw, weet de commissaris ook niets, nogal wiedes. Toch wilde het koppel zelfs samen een woning aankopen. Het is schrijnend vast te stellen dat een commissaris die eveneens in de HaZoDi affaire is genoemd, wanneer wij de waarheid willen brengen al meteen dreigt met juridische acties, terwijl hij zelf de dans ontspringt. 

MM_209_07_HaZoDi_Begin -volledig-

Artikel n° : 12/12/4757
Geplaatst : 11:55 28/12/2012

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©

Laatste update ( 28 december 2012 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.