Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16936619





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Huub Broers beveelt zijn politie en intimideert Morsum Magnificat-Updfate1
10 december 2012
De burgemeester van Voeren legde politie verbod op om nog controles uit te voeren.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 1.914.700
Voeren / Lanaken 10 december 2012

--- Update 1 11:10 12/12/2012
Nukje van Huub Broers : Cynisme.
In Morsum Magnificat 209_06 publiceren wij op p.4 de reactie van Huub Broers op de brief van 12 november 2003 waarin hij "zijn" politie de levieten leest, maar Huub Broers valt op zijn poten als een kat en vindt dat de lezers moeten zien dat de brief gewoon cynisch bedoeld was. In volgende artikels brengen we nog meer van dergelijke pennenvruchten van de Voerense burgemeester waaruit blijkt dat zijn cynisme chronisch is.
--- einde update 1


Huub Broers in de ogen van cartoonist BOB Vincke
http://www.casinno.be/Karikaturen/index.html 

Huub Broers was in de zaak Stefan D. niet bereid tot dialoog, maar verkiest zijn gal uit te spuwen met diverse e-mails via de cyberwereld. Sinds wij enkele dagen geleden de conformiteit van de openbare elektrische netten in Voeren aan de voorschriften van het AREI toetsten, is Huub Broers -N-VA- bijzonder geďrriteerd en worden wij geďntimideerd. Zo stuurt Broers ondermeer een e-mail met volgende tekst :  " Volgens inwoners en toeristen bezondigt “een fotograaf” zich aan voyeurisme. Zelfs slaapkamervensters worden gefotografeerd. Ik hoop dat het niet over u gaat ..".

Gek zijn doet geen pijn.
Het is duidelijk dat burgemeester Huub Broers het niet veelt dat hij in het algemeen belang -dus geen eigen politiek belang!!- attent wordt gemaakt op situaties van openbare elektrische installaties die gevaren
inhouden voor overspanning, kortsluiting, brand en elektrocutie, etc. Broers suggereert losjes uit de pols dat we gek zijn en laat dat ook aan derden weten, wij hebben dan ook onze zienswijze herhaald dat vele burgemeesters witteboordcriminelen zijn. In het geval van Huub Broers menen wij daarvan zelfs bewijzen te kunnen voorleggen -zie verder-.

Huub Broers bemoeit zich met de politietaken.
Morsum Magnificat heeft al meerdere keren geschreven dat burgemeesters zich daadwerkelijk bemoeien met de taken van de politie. Van het feit dat N-VA burgemeester Huub Broers dat óók deed, leveren wij hier het
formele bewijs. Huub Broers legt "zijn" politie verbod op om essentiële controles uit te voeren, hij legt ze zelfs activiteiten op die duidelijk in zijn politieke kaart spelen en schrijft : daarentegen wens ik dan wel, ter compensatie en omdat er toch gewerkt moet worden :
Huub beveelt :
° Meer begeleiding van openbare festiviteiten op straat ....
° Meer verkeersbegeleiding aan scholen.....
° Meer afwerking van bestaande dossiers ....
° Meer sociale activiteiten naar de bevolking toe met de begeleidende informatie ...
Een burgemeester die "zijn" politie verbód oplegt voor de controles zoals hieronder vermeld is volgens deze redactie wel degelijk een witteboordcrimineel :
Huub verbiedt volgende controles :
° Brommertjes
° Drugs
° Onveilige voertuigen -of papieren-
° Fout parkeren -zoals wel in de nota staat die u mij overmaakte-
° Milieudelicten
° Snelheid -geen preventieve noch repressieve acties meer-
° Andere verkeersovertredingen ...
° Jongerenfuiven
° Lawaai bij cafés en dansgelegenheden ...
Einde citaten.

Het bewijs dat Huub Broers de politie beval geen controles te doen.
Aangezien de intimidaties en beschuldigingen dat wij gek zijn toenemen, willen wij u wat we op stapel hebben staan niet onthouden. Deze redactie zal aan de Limburgse Gouverneur de vraag stellen of Huub Broers wel
in functie kan blijven, de brief die wij hier publiceren is niet de énige die wij in ons bezit hebben, waardoor de zienswijze "witteboordcrimineel" niet overdreven is. Lees hier de volledige brief van 12 november 2003. De Gouverneur zou zo'n burgemeester moeten afzetten.

Artikel n° : 12/12/4734
Geplaatst : 13:35 10/12/2012

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
EVER ©

Laatste update ( 13 december 2012 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.