Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926392





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Politie Genk manipuleert verklaring van getuigenis vandalisme_Update1
15 oktober 2012
Belangrijke details worden in het Proces Verbaal niet opgenomen.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 1.857.900
Genk / Lanaken 14 oktober 2012

--- Update 1 11:08 15/10/2012
Politie legt telefoon in.
We trachten de persdienst van GAOZ te bereiken die onbereikbaar blijkt te zijn. We vragen dan naar Marc Ubach en krijgen hem aan de lijn, al na een halve minuut wordt de telefoon ingelegd. Ondertussen vernemen we dat de gedupeerden van de pesterijen zich óók bij de politie van GAOZ beklaagden over het optreden van de agenten, ook de dienst slachtofferhulp werd ingeschakeld en een klacht bij het Comité P. wordt opgemaakt, de zoveelste die het Comité P. over de politie van Genk in de bus krijgt. De politie van Genk zou zich overigens nog kunnen verbazen over wat de gedupeerden allemaal aan bewijsmateriaal verzameld hebben.
Drugs.
Morsum Magnificat heeft over het drugsgebruik in Genk al minstens twee keer bewijsmateriaal geleverd en ook hier zijn de problemen ontstaan omdat de gedupeerden Linda en Luc zich ertegen hebben verzet dat er in hun woning drugs werden binnen gebracht. Hier wordt nogmaals het bewijs geleverd dat de politie van Genk de klagers stigmatiseert, ergo belaagt, zoals dat gedurende twee jaar het geval was met de Genkse advocaat J.L. die betrokken was bij de echtscheiding van korpschef Mulleners. Wat is het verschil tussen de PZ HaZoDi en GAOZ?
Wordt vervolgd.
--- einde update 1

Toeval of niet, het is weer Ihsan Karasu die nu getuige blijkt te zijn van vandalisme in Waterschei, maar politie-inspecteur Kevin V. heeft veel meer aandacht voor de domicilie van de getuige dan voor wat die getuige over het voorval te vertellen heeft. Het is inderdaad nogmaals duidelijk dat de politie van Genk zich op een zeer onprofessionele wijze -tegen Ihsan Karasu- opstelt, ook twee andere getuigen hebben dat aan deze redactie bevestigd. Erger is dat de politie belangrijke details van de verklaringen onvolledig, zelfs helemaal niet noteert  en dat, als het allemaal klopt, ten voordele van de verdachte.

Politie Genk in de ban van Morsum Magnificat.
Het is hier ook weer duidelijk dat gedupeerden in Genk door de politie als schuldigen worden behandeld en de daders beschermd worden, dat heeft deze redactie al herhaaldelijk van bewoners vernomen. De politie van
Genk intimideert klagers en doet duidelijk onvoldoende om daders aan te pakken. Tijdens het noteren van verklaringen vindt de politie het nodig uitdagend te verwijzen naar deze redactie. U leest er meer over in Morsum Magnificat waarvan u hieronder pagina 1 leest, de rest volgt nadat wij nog e.e.a. hebben kunnen natrekken.

MM_207_07_Genk_Vandalisme

Artikel n° : 10/12/4666
Geplaatst : 0:26 15/10/2012

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©

Laatste update ( 15 oktober 2012 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.