Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926396





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Burgemeesters huichelaars Lanaken en Genk mochten liegen op de 7e zeverende dag.
16 september 2012
Presentatrice Indra is dochter van Genkse linkse PVDA+ dokter Harry Dewitte.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 1.824.100
Brussel / Lanaken 16 september 2012

--- Update 1 22:06 16/09/2012
Hardleerse Open Vld.
Vandaag alweer Karel De Gucht op de buis, over zijn fiscale fraude wordt niet meer gesproken, velen zitten te wachten op een rechtszaak, uiteraard komt die er niet. De laffe fiscus pakt alleen kleine weerloze garnaaltjes, maar de grote vissen als De Gucht raakt men niet aan. Bij de laatste verkiezingen heeft de Open Vld al een pandoering van jewelste gekregen, toch is een Patrick Dewael niet uit de media weg te branden, zijn beleid als voogdijminister van het Federaal Agentschap Nucleaire Controle was ronduit slecht. Ook de politiehervorming heeft van echte politiemensen niets anders dan kritiek gekregen. De brandweerhervorming is dan weer een miskleun van Annemie Turtelboom die in Antwerpen van de ene dag op de andere een Korpschef van de politie op haar lijsten sleurt. We moeten ons dus niet afvragen hoe de politie met politiek verbonden is en vice versa. Zo'n overloper van de politie Eddy Baelemans verdient geen enkele stem, trouwens wat Morsum Magnificat betreft, geen enkele overloper. Op het vlak van woonproblematiek is het dan weer Marino Keulen -Open Vld- die er niets van gebakken heeft, zelfs nu in diens eigen gemeente Lanaken nóg niet. Je moet wel erg, onverstandig -corrupt?- zijn om Open Vld te stemmen. Morsum Magnificat is de blunders van Patrick Dewael betreffende het indekken van corruptie bij de BRT - 1987- en de blunders rond de Kempense steenkoolmijnen zeker nog niet vergeten. Iedereen moet het boek "De miljarden van de KS" maar eens lezen.
--- einde update 1

Voor het "Volk dat haar leiders kiest", en die het nog niet mochten weten : Wat er op de "7e zeverende dag" wordt getoond is van a tot z in scene is gezet. Vandaag mochten de Lanakense Marino Keulen -Open Vld-, een huichelaar van formaat  en de Genkse Wim Dries -CD&V- super speechbeest zich weer onder begeleiding van Indra Dewitte komen schuldig maken aan demagogie.

Openheid intriges in Lanaken.
De affaire rond het gesjoemel met de kassa van de jeugddienst in Lanaken werd doodgezwegen en toen daarover plotseling een document uitlekte, heeft Marino Keulen er alles aan gedaan om het niet publiek te
maken, de oppositie CD&V stapte toen uit de gemeenteraad, behalve Leo Joosten van het Vlaams Belang die bleef zitten. Lanaken barst van intriges en de gemeenteraad is vaak een toneelvertoning waar de incompetentie op een verdoken wijze in het draaiboek wordt verwerkt.

Onderzoek in Genk.
De sluwe Genkse burgemeester Wim Dries, beweerde in de 7e dag dat de oppositie in Genk goed werk levert, maar dat was enkel en alleen om de presentatrice Indra Dewitte over de mouw te wrijven, Indra is de
dochter van de ultralinkse Genkse dokter van het volk, Harrie Dewitte en die misbruikt zijn dokterspraktijk in zijn politiek werk en tijdens debatten moet hij telkens weer en bij herhaling laten horen dat hij dokter is. De PVDA+ komt op voor de Allochtonen en voert een omgekeerde discriminatie. Maar wanneer de PVDA+ iets organiseert zien wij quasi geen Allochtonen.
Wim Dries diende toe te geven, dat er rond schepen Ali Caglar een gerechtelijk onderzoek loopt, maar dat is niet het énige, óók over bepaalde toestanden bij het Genkse OCMW loopt er door de fraudecel van de FGP
een onderzoek, maar daarover heeft Indra met geen woord gerept. De 7e zeverende dag is een politieke schertsvertoning, dat heeft deze redactie al in 2000, toen zij in de uitzending was, aan den lijve ondervonden.

Leegstand in Lanaken.
Op de verkiezingfolder van de andere Lanakense club van huichelaars vinden we in een passage dat de CD&V opkomt voor de leegstand, daarbij wordt het lachend gezicht van Vera Jans afgedrukt, maar in de
Berenhofstraat 64 staat er ook een huis leeg van de vader van CD&V'er Marc Geurts, uiteraard doet madam -?- Vera Jans haar mond tegen Morsum Magnificat niet open, alsof we daar wakker van liggen pfff... We tonen u de huichelarij van de Lanakense politiek inzake leegstand aan, door in een straal van een kilometer vanaf Kesselt richting Veldwezelt, al 13 leegstaande panden te vinden en dat is nog maar een topje van de Lanakense leegstandijsberg -sic-.

Wij doen iets aan de leegstand :
Wat de politieke huichelaars in Lanaken niet -willen- zien en wij wel 1209704

Artikel n° : 09/12/4928
Geplaatst : 16:15 16/09/2012

Redactie Morsum Magnificat Professioneel
Erik Verbeeck

Laatste update ( 17 september 2012 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.