Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926397





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Fiscus blokkeert zelfs wettelijk beschermde bedragen_Update1
25 augustus 2012
Directe Belastingen Aarschot haalt nieuwe ontvanger met guillotinemethodes in huis.

Bezoekers website Morsum Magnificat : 1.800.700
Aarschot / Lanaken 25 augustus 2012.

--- Update 1 21:47 25/08/2012
Onbetrouwbare CD&V.
Ook de N-VA stuurde vandaag een persbericht waaruit blijkt, dat de N-VA tijdens de parlementsbespreking van deze wet twee amendementen in die net tegemoet komen aan de opmerkingen van de privacycommissie, indiende, maar zegt de N-VA " Volgens minister van Financiën Steven Vanackere moest niemand zich echter zorgen maken. De twee N-VA-amendementen werden dan ook door de meerderheid weggestemd ", einde citaat.

Peter Dedecker, N-VA-Kamerlid en een
van de indieners van de amendementen:
" We zullen nu de twee amendementen opnieuw indienen om de wet aan te passen en zo tegemoet te komen aan de opmerkingen van de privacycommissie. De filosofie van de wet hebben we altijd gesteund. Fraudebestrijding dient een prioriteit te zijn. Door fraude te plegen steelt men immers van iemand anders. De middelen die uit fraudebestrijding voortvloeien, zouden wij heel graag teruggeven aan burgers en bedrijven via een lastenverlaging ".
N-VA :" We zijn ondertussen van Financiën gewoon dat elk wetsontwerp moet gecorrigeerd worden. De titel van slechtste minister van Financiën die de CD&V aan Reynders gaf komt met rasse schreden in gevaar "
NVDR: Het is niet de eerste keer dat wordt bewezen, dat de CD&V een totaal onbetrouwbare partner is fungeert als en slippendrager van Elio Di Rupo en de machtige PS maffia.
--- einde update 1

Wat ontvanger Stroobants al die jaren in Aarschot heeft gedaan is de vraag die de auteurs van dit artikel zich stellen, maar die tijd is nu voorbij. Sinds kort zetelt er een nieuwe bezem, meer bepaald Marie Rose Van Vlasselaer die volgens het Staatsblad van 21 december 2005 bij een KB van 24 augustus 2005 is benoemd als BTW ambtenaar voor de registratie en domeinen te Mechelen en ondertussen als ontvanger in Haacht, Leuven en Aarschot zetelt.

Hakbijltechniek.
De belastingplichtigen betwisten de belastingschuld niet, maar kunnen genoegzaam aantonen dat zij niet in de mogelijkheid waren om die aanslag te betalen. Het is voor een zelfstandige gangbaar in een boekjaar fatsoenlijke winst te maken en het jaar daarop veel verlies, maar bij de fiscus hebben ze rekenmachines die alleen maar kunnen optellen. Hoe dan ook heeft de pitbullontvanger een zeer smerige streek uitgehaald om beslag te leggen op alle rekeningen bij de Bank van de Post, los daarvan wordt de hakbijltechniek toegepast.

Smerige streek van de fiscus.
Op 14 augustus 2012 stuurt Marie Rose Van Vlasselaer alleen een brief naar de Bank van de Post met een aanzegging tot beslagname bij derden, de aanzegging bij de belastingplichtigen vergeet de ontvanger even. De Bank van de Post blokkeert de rekeningen op 18 augustus 2012, op dat ogenblik weten de belastingplichtigen nog van niets, u leest het verhaal in Morsum Magnificat 206_07

MM_206_07_Fiscus -meer volgt-

Artikel n° : 12/08/4891
Geplaatst : 18:48 25/08/2012

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©

Laatste update ( 27 augustus 2012 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.