Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16937157





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Genk werkt criminaliteit in de hand en is burgemeester Dries blind?
07 juli 2012
Tientallen auto's op openbaar domein zonder inschrijving DIV

Bezoekers website Morsum Magnificat : 1.752.500
Genk / Lanaken 7 juli 2012

Deze week was er in Lanaken een ramkraak die met een oude Ford Mondeo werd uitgevoerd die ter plaatse werd achtergelaten, dergelijk ramkraakmateriaal is immers overal te vinden, vooral in Genk waar overal te  pas en vooral te onpas auto's langs de openbare weg of binnen de rooilijn geparkeerd staan.

Eigenwijze burgemeester.
Als je de Genkse burgemeester Wim Dries -CD&V- een wit blad toont, zal hij indien het niet in zijn politiek kraam van pas komt, zeggen dat het een zwart is. Wanneer Morsum Magnificat vragen stelt waarom "zijn" 
politie niet op die overtredingen op de verkeerswet toeziet, zegt Wim Dries dat zijn politie goed en correct werkt en hier de milieudienst dient ingeschakeld te worden, of Morsum Magnificat de waakhond is van de  Genkse milieudienst! Wim Dries bestuurt zijn stad als een "Manager", maar óók dat is een zeer selectieve bedoening. Dries en zijn kornuiten kopen de klassieke pers en gooien het geld langs deuren en ramen naar buiten.

Selectieve politie.
Onlangs werd de eigenaar van een woning in de Koningin Astridlaan te Genk door een stadswacht én de wijkagent gesommeerd om diens auto, die met de verkeerswetgeving in orde is maar zonder de voetgangers te
hinderen, vlak vóór diens woning  geparkeerd was, om dat voertuig te verplaatsen. Maar op tientallen andere plaatsen in Genk staan er auto's op het openbaar domein of binnen te rooilijn geparkeerd  zonder nummerplaten en ondermeer te koop gesteld, dat is zelfs een dubbele overtreding -zie MM 204 06-. In Genk past de politie de grootste willekeur toe. Wie assertief is wordt door de politie belaagd en gestalkt, ondermeer advocaat L. die na de echtscheiding van de Korpschef twee jaar lang door de Genkse politie werd gestalkt, getuigenis daarvan uiteraard in ons bezit!

Ogen sluiten?
De politie moet onbesproken zijn en haar
werk doen, niet meer en niet minder en daarop is er in Genk veel te zeggen, diverse dossiers daarover zijn in ons bezit, daarbij ook eigen ervaringen. Laat de politie in Genk de échte criminelen aanpakken in plaats van daarvoor de ogen te sluiten, dat niet onbesproken wijkagenten zich quasi dagelijks in verdachte kroegen ophouden roept toch vragen op. 

MM_204_06_Genk_Openbare_Weg

Artikel n° : 07/12/4813
Geplaatst : 9:13 7/07/2012

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©

Laatste update ( 07 juli 2012 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.