Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926404





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Gedeputeerde Provincie Limburg laat persvrijheid fnuiken.
21 juni 2012
Celui qui dit la vérité doit être exécuté.

Bezoekers website Morsum Magnificat : 1.733.200
Hasselt / Lanaken 21 juni 2012.

Vervolg van het online artikel :
http://www.morsum-magnificat.be/index.php?option=com_content&task=view&id=4786&Itemid=35

Op 13 april 2012 opent Mieke Ramaekers -CD&V- met veel poeha een Limbugs pilootproject in de vorm van een "Modelwoning" van het OCMW van Ham in de Kortestraat 6 te Ham. Zoals steeds heeft Morsum Magnificat niet altijd oor naar wat politici te leuteren hebben maar kijkt ook, zoals dat in een democratie hoort, naar het veiligheidsaspect, vooral als het om een modelwoning gaat waar niet alleen bezoekers komen, maar ook personeel van andere ondernemingen, zoals de Medisch Milieudeskundigen die in de modelwoning cursussen organiseren.

Elektrische installatie niet gekeurd.
Het viel bij Mieke Ramaekers -CD&V- niet in goede aarde dat Morsum Magnificat vragen durfde te stellen over een conformiteit van de elektrische installatie en vragen die de voorafgaandelijke goedkeuring van de politici niet hebben, mogen niet gesteld worden. De klassieke pers die vaak door de politiek wordt betaald -zoals TV Limburg en Concentra door stad Genk- loopt voor haar broodheren gewillig in het gareeltje, maar met Morsum Magnificat is dat niet het geval. Feit is, dat de elektrische installatie van de modelwoning vóór indienstelling -maar ook erna- niet gekeurd werd en dat kan niet door de beugel, vooral niet wanneer het een Limburgs Pilootproject betreft en Limburg van zichzelf vindt dat ze een "sterk merk" zijn. U leest daarover op deze link :
http://www.morsum-magnificat.be/images/stories/2012-04/MM_201_07_Ham_Woning.pdf


Zó reageert Mieke Ramaekers als er moeilijke vragen worden gesteld, achteraf gaat ze bleiten bij de persdienst van de Provincie -Sabine Parmentier-

Telenet, Telepret?
Op 17 april 2012, dus vier dagen na Ham, is er in de lokalen van het Provinciehuis een uiteenzetting door Telenet die in Limburg onterecht analoge kanalen van het net haalt, ook daar stelde Morsum Magnificat kritische maar terechte vragen, ook omtrent de politiek van Telenet die potentiële klanten die nooit bij Telenet klant waren, maar bij een andere operator schuld hebben, niet als abonnee wil aanvaarden. U leest daarover op deze link :
http://www.morsum-magnificat.be/index.php?option=com_content&task=view&id=4630&Itemid=2

De waarheid kwetst en mag niet gezegd.
Dat de vragen die Morsum Magnificat te Ham stelde méér dan terecht waren bewijst de bevestiging van het OCMW van Ham dat de elektrische installatie van de Modelwoning vóór indienststelling niet gekeurd werd en dat is in casu onaanvaardbaar. Omdat de waarheid kwetst wordt Morsum Magnificat door de persdienst van de Provincie Limburg op aangeven van Mieke Ramaekers, van de perslijsten gegooid!


Er worden in de modelwoning infosessies georganiseerd door de Medisch Milieudeskundigen .. in het land der blinden ... In casu had Mieke Ramaekers voor de pers een aantal oudere dames opgetrommeld die op de koop toe in een promotiefilmpje door TVL voor de -politieke- kar werden gespannen.

Gouverneur.
Morsum Magnificat heeft op 21 juni 2012 een protestbrief MM1206744 naar de Limburgse Gouverneur Herman Reynders geschreven. Indien de maatregel niet ongedaan wordt gemaakt, zal Morsum Magnificat juridische stappen ondernemen, desnoods klacht indienen bij het Europees Hof voor de Rechten van de Mens, de vrijheid van meningsuiting vervat in de Grondwet en het EVRM, wordt hier flagrant geschonden.

BELAC.
Aangezien Morsum Magnificat zich niet van de indruk kan ontdoen dat een eventuele keuring met de "natte vinger" zou kunnen gebeuren, heeft Morsum Magnificat in het kader van het algemeen belang ook BELAC met een brief MM1206743 op de hoogte gebracht. BELAC is de -p-Overheidsinstantie die geacht wordt toe te zien op de kwaliteit van de erkende keuringsorganismen, maar velen weten dat BELAC, zoals vele -p-Overheidsinstellingen, een wassen neus is en over te weinig competente en onafhankelijke auditoren beschikt. Een van de auditoren is Paul De Potter die eerder verbonden was aan AiB, Electro 80 en recent het Vei. Hoe kan zo'n man onafhankelijk werken?

Artikel n° : 12/06/4783
Geplaatst : 9:31 21/06/2012

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©

Laatste update ( 21 juni 2012 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.