Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16938422





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Lieten spijst liever de pers en vergeet de armoedebestrijding_Update1
12 februari 2012
Netwerk armenverenigingen moet coördinator met ba.... aanstellen.

Bezoekers website Morsum Magnificat : 1.587.600
Brussel / Lanaken 12 februari 2012

--- Update 1 22:30 14/02/2012
Ook Guido Van Liefferinge legt ingird Lieten onder vuur!
http://www.dewereldmorgen.be/artikels/2010/11/08/de-gestoorde-geesten-van-de-populaire-bladen

Van Liefferinge in De Wereld van Morgen " ...
Minister van Media, Ingrid Lieten (SP.A), moet hier per direct paal en perk aan stellen. Politici, beleidsverantwoordelijken en gezagdragers moeten stoppen met voor de media hun broek te laten zakken en zich te prostitueren voor ... ja voor wat? ..."
--- einde update 1

Enkele dagen geleden krijgt Frederic Vanhauwaert een forum in De Morgen. De coördinator van het Vlaams Netwerk waar Armen het woord -zouden moeten- nemen, beklaagt zich omfloerst via de pen van de journaliste, over het feit dat minister Lieten niet genoeg initiatieven richting armoedebestrijding zou ondernemen en er bovendien geen budgetten op tafel zouden liggen.

Geen interesse.
In juni 2010 nemen we contact met Frederic Vanhauwaert van het Netwerk, het was een hele klus om de man uiteindelijk voor een afspraak aan de telefoon te krijgen. Toen deze afspraak uiteindelijk kon doorgaan en
wij ons met het openbaar vervoer naar de Vooruitgangstraat verplaatsten, gaf het kantoor een zeer wanordelijke indruk. Uit het gesprek heeft coördinator Frederic wellicht voldoende begrepen dat Morsum Magnificat, méér dan normaal, op de hoogte is van wat er zich op het terrein afspeelt en wij zéker hun werk op diverse plaatsen zouden kunnen aanvullen. Maar uiteindelijk hoorden we van meneer Frederic niets meer. Zelfs wanneer we interessante zaken overmaakten, die zéker één en ander bijbrengen, geen reactie, zelfs dié beleefdheid heeft meneer Frederic niet. Hij heeft blijkbaar geen interesse. Of wil het Netwerk soms óók geen pottenkijkers?

Hiervoor heeft de minister van armoede wel geld !:
http://www.morsum-magnificat.be/images/stories/2011-12/VJV_Subsidie_20111123_SUB_B1_MB%20subsidie%20VJV_Web.pdf

Politiek achterna lopen.
Het was pas toen we Frederic op 24 maart 2011 tijdens de rondetafelconferentie over de kinderarmoede te Hasselt ontmoetten dat we vaststelden dat Frederic op kousenvoeten minister Lieten en haar entourage
achterna loopt om toch iets te kunnen lospeuteren, zich zowaar toen van Morsum Magnificat distantieerde. Het moet nu blijken dat het Netwerk bij de minister nog niéts heeft bereikt. Het Netwerk moet dringend iemand benoemen met ba... aan zijn/haar lijf, geen zacht gekookt eitje, zachte heelmeesters maken immers stinkende wonden.

Kabinet Lieten : Ze zijn voor niets verlegen.

Gratis foto's dat noem ik profiteren van degenen die sowieso al moeten knokken. Neen, je moet de "poppemiekes" van het kabinet van Ingrid Lieten niet onderschatten, ze kennen het klappen van de politieke zweep.

Zelfs Lieten profiteert.
Morsum Magnificat kan niet teren op enige steun die minister Lieten overal toekent, Morsum Magnificat heeft ook geen inkomen uit publiciteit waardoor we in feite de touwtjes niet aan mekaar kunnen knopen, toch zijn
we, gebruik makend van het openbaar vervoer, zoveel mogelijk aanwezig op plaatsen waar activiteiten zijn die binnen haar interessedomein liggen. Niet alleen Lieselot Wildemeersch -persmadam van de minister- maar óók de minister zelf is van onze situatie op de hoogte. Toch doet de minister op Morsum Magnificat beroep om gratis foto's te leveren. Morsum Magnificat heeft dat toen gedaan maar slechts omwille van het feit dat Erik Verbeeck toen nog lid was van de Vlaamse Journalisten Vereniging vzw die bij minister Lieten een aanvraag tot erkenning had ingediend. Dat de minister een clubje als de VJV vzw vlotjes negenduizend euro subsidie toekent, is meer dan een schande en een minister van armoede onwaardig, ook het feit dat ze van Morsum Magnificat, op de koop toe, nog gratis foto's wenst geeft een idee van de instelling van de minister.

Eigen foto's.
De laatste tijd neemt minister Lieten een kabinetsmedewerker mee op sleeptouw voor haar verplaatsingen, Yeter Dimirci is dan fotograaf van dienst. Andere aanwezigen, ondermeer Morsum Magnificat, worden in feite
gehinderd. Zo zie je de inborst van ministers ; "Eigen belang eerst". Niettegenstaande de kabinetsmedewerker Yeter ons door aanwezigheid op persactiviteiten goed genoeg kent, is ze te beroerd om wanneer ze ons in de trein tussen Hasselt en Brussel, tegen komt, iets te zeggen,zijn dat medewerkers van een socialistische minister, of ergo, is het omgekeerde discriminatie? 

Artikel n° : 4.463
Geplaatst : 14:48 12/02/2012

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©

Laatste update ( 27 februari 2012 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.