Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16938435





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Genk : Nieuw Dak moet diefstal elektriciteit onmogelijk maken_Update1
17 januari 2012
Loskoppelen lichtpunt individuele kelders van algemene delen probleem?

Bezoekers website Morsum Magnificat : 1.539.700
Genk / Lanaken 17 januari 2012.

Update 1 8:45 18/01/2012.
Complot.
Medebewoner Ihsan Karasu die wat de illegale praktijken van M en G betreft de kat de bel aanbond en wanneer er elektriciteit van de algemene delen wordt afgetapt zelf benadeelde is, laat ons weten, dat uitgerekend die twee personen er in slaagden, gebruik makend van leugens en valse getuigenissen liet de Genkse politie zich maar al te graag voor de kar spannen. Het is schrijnend vast te stellen, dat wie in Genk de waarheid zegt, mistoestanden en fraude aankaart, zelf wordt aangepakt, dit noemt men wel eens een complot.

NVDR.
Door deze mistoestanden in de Priesterhaagstraat 11, onterechte verdachtmakingen, laster en eerroof van de zwartwerkers en buren M en G  werd Ihsan Karasu door de Genkse politie onterecht gecolloceerd. Enkele dagen later na een verdict van de Vrederechter van Bilzen die volgde na diverse adviezen van verplegers en psychiaters van de verpleeginstelling te Munsterbilzen, mocht Ihsan terug naar huis. Deze redactie kan na meer dan een jaar onderzoek en in Genk te hebben gewoond, niet alleen beamen maar ook bevestigen, dat assertievelingen achtervolgd en criminelen beschermd worden.
--- einde update 1.  

Met ons online bericht van 11 januari 2012 brachten wij over de Genkse wijk Kolderbos, ondermeer het probleem van de verlichting in de individuele kelders waar huurders, mits een kleine ingreep, permanente spanning vanaf het lichtpunt kunnen aftakken, iets wat sommigen dan ook doen. We legden de zaak nogmaals voor aan de Directeur van de cvba Nieuw Dak, Myriam Indenkleef, die pas gisteren 16 januari 2012 als volgt reageerde:

E-mail van 16 januari 2012 om 18:23.
Myriam Indenkleef :
" ... Technisch is het mogelijk over te gaan tot het bijplaatsen van een kleine zekeringkast, leidingen en stopcontacten om het verbruik volledig te individualiseren. De keuze om dit al dan niet te doen, is steeds een
afweging van kosten en baten en een afweging ten opzichte van alle andere noodzakelijke uitgaven. Indien wij op de hoogte zijn van misbruik van gemeenschappelijke nutsvoorzieningen, wordt dit met de betrokkene opgenomen, opdat het misbruik zou stoppen ... " einde citaat. Omdat deze uitleg dermate amateuristisch en zelfs stuitend is, hebben wij gemeend hier in MM_198_09 een minimum aan nadere uitleg te moeten geven.

Driesen reageert niet.
Het Genkse Raadslid Michel Driessen -CD&V- hebben we al diverse keren geïnformeerd en vragen gesteld, maar nog nooit één reactie ontvangen, we geven het dus op die man nog te contacteren, toch wordt het
Genkse Raadslid geacht bij Nieuw Dak een oogje in het zeil te houden, niet om dat oogje dicht te knijpen.

MM_198_09_Nieuw_Dak_Fraude

Artikel n° : 4.405
Geplaatst : 14:48 17/01/2012

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel.
Erik Verbeeck ©

Laatste update ( 18 januari 2012 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.