Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16938439





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Jan Peumans moet in eigen gemeente ook toezien dat geld niet wordt verspild.
07 januari 2012
Schandelijk huisvestingsproject in Riemst kost handen vol geld.

Bezoekers website Morsum Magnificat : 1.513.000
Riemst / Lanaken 7 januari 2012.

--- Update 1 18:10 7/01/2012
Rode Gazet.
Anderzijds moet het gestook in de socialistische Gazet van Antwerpen "de Frut" aanzien worden als een van de vele politieke journalistieke spelletjes waar de politici blij mee zijn, het is nogal wiedes dat de N-VA bij de socialisten onder vuur ligt, "Jan modaal" trapt daar uiteraard allemaal in. Politici zijn immers permanent bezig om mekaar de loef af te steken, ze zouden hun werk beter op een ernstige manier doen wat de bevolking alleen maar ten goede zou komen, maar dat is nog altijd niet de bedoeling, het zijn "zij" -de politici- die er beter van moeten worden en blijven.
--- einde update 1 

In onze artikelen van 05 april 2011 http://www.morsum-magnificat.be/index.php?option=com_content&task=view&id=3769&Itemid=0 en 19 april 2011 http://www.morsum-magnificat.be/index.php?option=com_content&task=view&id=3797&Itemid=0 hebben we kritiek geuit op het huisvestingproject dat in Riemst, de thuishaven van Jan Peumans, werd gerealiseerd. Ook in MM189-01 van 16 april 2011 werd dieper ingegaan op de mateloze verspilzucht bij de bouw van 8 sociale woongelegenheden. Door onze kritische beschouwingen werden we door de burgemeester van Riemst -Mark Vos, CD&V- zelfs van de perslijst gegooid, dat werd ons door een betrouwbare bron van de gemeente Riemst bevestigd. Morsum Magnificat vertikt het om de mini dictator Marc Vos daarover vragen te stellen.

Riemstse verspilzucht.
Nu Jan Peumans -N-VA- zélf komt aandraven met enkele suggesties om te besparen binnen de Vlaamse regering -hij ziet mogelijkheden bij De Lijn, Openbare Werken, Publiek-Private Samenwerkingen,
Gemeentefonds en Onderwijs- denken wij dat het Jan Peumans zou sieren mocht hij eens rondkijken in zijn eigen gemeente en een einde maken aan de verspilzucht daar.      

Chateau de Neercanne.
Behalve het feit dat er in Riemst sociale woningen worden gebouwd tegen een prijs waarvan een normaal mens achterover valt, werd er, om de start van het project luister bij te zetten, voor de genodigden, waaronder
de heer Peumans, een receptie én bezoek georganiseerd in Chateau de Neercanne, uiteraard met de nodige bubbels, drankjes en bijhorende versnaperingen -en de rest dat we niet gezien hebben- Met alle respect voor Chateau de Neercanne vragen wij ons toch af of dat niet een ietsje minder had gekund. Is dat dan géén verspilling mijnheer Peumans? Morsum Magnificat kan Jan Peumans, evenals diverse anderen van zijn partij N-VA, niet echt bestempelen als vriendelijk, politici zijn ALLEMAAL dezelfde, als ze over de rug van een journalist niet naar omhoog kunnen klimmen, zijn ze niet geďnteresseerd, het eerste wat ze vragen is "van welke gazet" je bent. We blijven er bij, dat Laurette Onkelinx de énige is die dat niet vraagt en altijd buitengewoon vriendelijk is, maar daar is het dan haar persmadam die selecteert.

Grote sier.
Indien, zowel de Vlaamse als de Federale regering, de kosten van hun recepties, ontvangsten en bijeenkomsten enigszins in de hand zouden houden, zou er al heel wat bespaard kunnen worden op hun uitgaven.
Iedereen moet besparen dus óók, en zeker, onze beleidsvoerders die bovendien het goede voorbeeld moeten geven. Maar daar komt niets van in huis, grote sier voeren met veel geste, dŕt is wat ze vooral goed kunnen en ondertussen in de zakken zitten van de bevolking die mag opdraaien voor hun uitspattingen.  

Artikel n° : 4386
Geplaatst : 16:09 7/01/2012

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
EVJS ©

Laatste update ( 07 januari 2012 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.