Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16938134





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Broodroof en jarenlange pesterijen : Men zou voor minder zelfmoord plegen_Reactie1_Update1
18 december 2011
Kort verhaal van een politieke afrekening en niet aflatende achtervolging.

Bezoekers website Morsum Magnificat: 1.467.300
Brussel / Turnhout / Genk / Lanaken 18 december 2011

--- Update 1    14:29 20/12/2011   1.471.200
Beïnvloeden van de Justitie een CD&V Gewoonterecht.
De brief die CD&V Senator Dirk Claes op briefpapier van de gemeente Rotselaar naar de Leuvense Procureur stuurde bulkte van de onzin en grove leugens, het feit dat die Procureur bovendien een klant is in het café van Claes verklaart hoe dun de scheiding der machten hier wel zou kunnen zijn. Kennen we dezelfde feiten met de CD&V in de Fortis zaak ook niet, wordt de schending van de scheiding der machten een CD&V gewoonterecht? We hebben MM_197_03_Belgacom_Gemis aangepast en drukken op pagina vijf de brief af van de Hoge Raad voor de Justitie die bevestigt dat de Procureur een klant is in het café van Dirk Claes.Uiteraard mag dat, maar als de kroegbaas op zijn beurt dergelijke brieven schrijft kan een normaal denkend mens zich daar toch iets bij voorstellen ... 
--- einde update 1.

--- Reactie 1 15:20 19/12/2011
Reactie van een lezer die naar een ander land is uitgeweken.
De gewone man in dat klotenland -België, red- begrijpt dat allemaal niet en in de meeste gevallen weet er gewoon niet van. Het is gewoon onbegrijpelijk dat dat allemaal (wettelijk) kan daar. Als ik het allemaal niet zelf had meegemaakt zou ik het ook moeilijk hebben om te geloven. G. en B. zijn de grootste criminelen in heel dat klote systeem, het is niet voor niets dat ze kogel vrij glas hebben in hun kantoren.
Heel het systeem heeft het klaar gekregen om de gewone man te doen geloven, dat als ge zoiets ondergaat, dat ge het wel verdiend zult hebben???? Verdeel en heers is het motto in dat kloten systeem en het werkt.
Na jaren van dit soort criminele praktijken tegen mij, heb ik gelukkig de kans gehad om naar hier te komen en ge kunt niet geloven dat het jaren duurde om dat gevoel van machteloosheid kwijt te raken, maar eens gewoon aan het feit dat dergelijke praktijken hier onmogelijk en onwettelijk zijn en mensen die tegenslag hebben gehad wel degelijk een tweede kans krijgen, verandert uw hele gedrag en leven ten goede, dat is 1 van de redenen dat ik dat klotenland haat met een passie en NOOIT meer terug zal komen.
naam en adres bij de redactie bekend.
NVDR.
Hopelijk breekt de tijd snel aan, dat "Het Volk" de beleidsvoerders aan de kant zet. Er ligt ondertussen al één jaar een dossier bij de privacycommissie tegen GDW Gemis, maar het resultaat daarvan is nog steeds niet gekend, een -p-Overheidsinstelling op dat niveau dat zelf het Decreet op de Openheid van Bestuur niet naleeft, geeft aan wat voor een land België is, het barst uit haar voegen door corruptie, incompetentie en machtsmisbruik, kortom een Belgische beerput die heel hard stinkt en waaraan het grootse deel van de Belgen hun medewerking verlenen. Crisis, maar toch schrijven de Belgen voor 5 mia euro in op een Staatslening omdat ze denken er zelf beter van te worden, daarvoor is er wel -ZWART- geld genoeg.  
--- Einde reactie 1

Wegens de haat van kroegbaas, burgemeester en Senator  Dirk Claes -CD&V- jegens het Vlaams Belang, wordt de auteur van dit artikel bij alle 309 burgemeesters in Vlaanderen aan de schandpaal genageld. Advocaat Hugo Coveliers, die geacht werd voor de geviseerde een degelijke verdediging op te bouwen, slaagde niet in zijn opzet, maar deze zaak is nog niet van de baan. Met alle miserie die gepaard gaat met een faling, laat Belgacom een deurwaarder toe om een kleine schuld op één jaar tijd te verachtvoudigen, u leest het in MM 197.

MM_197_03_Belgacom_Gemis

Artikel n° : 4.336
Geplaatst : 17:43 18/12/2011

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck © 

Laatste update ( 20 december 2011 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.