Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16936889





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Genk Kolderbos : Wanneer gaat de cvba Nieuw Dak de sluikstorters aanpakken?
07 juni 2011
Kan, wil, of mag niemand beteugeld worden?

Bezoekers website Morsum Magnificat : 1.065.800
Genk / Lanaken 7 juni 2011

Voor de zoveelste keer dient de aandacht te worden getrokken op onze "Strenge maatschappij" waarin allochtonen, zoals Çetin recent in De Singel vertelde, hier terecht komen, toen Morsum Magnificat daarover precieze uitleg wilde bekomen, poetste Çetin de plaat, Schepen van -a-Sociale Zaken Geert Swartenbroekx kwam Çetin te hulp door Morsum Magnificat in feite te sommeren te zwijgen, de waarheid mag niet gezged en celui qui dit la vérité doit être exécuté .


Heeft niemand iets gezien ?

Sluikstorten.
Wie al een stukje van de wereld heeft gezien weet hoe de infrastructuur waarover mensen in arme landen beschikken, eruit ziet. Dat het een vuilnisbelt is, ligt vaak ook aan de bewoners zelf, het beste voorbeeld
vinden we in de Priesterhaagstraat te Kolderbos. Toen Thieu Bollen en c°, in het kader van de dag "Senioren ontmoeten hangjongeren", er op bezoek waren, had stad Genk wellicht voordien alles laten opruimen. Bij de
betreffende dienst van de stad Genk is men voldoende op de hoogte van de wantoestanden en zij beweren de sluikstorters te zullen opsporen en te beboeten, maar dat willen we eerst zien vooraleer we dat geloven.


Eén foto van de dame -met hoofddoek- is met allerlei tuig heen en weer naar de afvalberg gelopen ....

Idee.
Morsum Magnificat heeft voor de stad Genk een idee; laat de buurtbewoners zélf een oogje in 't zeil houden en sluikstorters melden. Burgemeesters willen toch dat burgers strafbare feiten melden en sluikstorten ís strafbaar, gaat de politie dan ook PV's opstellen of gaan ze de bellers intimideren, kleineren en allerlei ongepaste opmerkingen plaatsen?


Wat doet men in het wijkbureau van Kolderbos erigenlijk ...?

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©
 

Laatste update ( 08 juni 2011 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.