Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16928217





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
IVERLEK / EANDIS Bricoleurs aan de slag te Herent - Vervolg
23 oktober 2006

Morsum Magnificat stuurt melding naar Minister Verwilghen.


Bezoekers website MM : 153.600

Betekom / Herent 23 oktober ?06
We hadden vandaag telefonisch contact met de gemeente Herent en met  EANDIS / IVERLEK te Leuven, Erik V.W. van EANDIS was volgens eigen zeggen niet op de hoogte van de problemen met die aftakking, maar beloofde het nodige te doen.

Waarom niet meteen zoals het moest. 
Enkele jaren geleden heeft IVERLEK daar aan de Mechelseteenweg te Herent werken uitgevoerd aan het laagspanningsnet, waarom het niet meteen volgens de regels kon worden uitgevoerd ligt voor de hand : Knoeiers die niet of onvoldoende gecontroleerd worden.

Crimineel.
De gevaarlijkste elektrische leiding in een woning, zelfs al is de elektriciteit van die woning voor 100% in orde, is de toevoerleiding van de stroomleverancier, juist daarom moeten zij er voor zorgen, dat hun werk zeker en vast op een perfecte manier is uitgevoerd.
Een toevoerleiding die niet voldoet (vooral wanneer ze strijdig is met artikel 20 van het A.R.E.I.),  is levensgevaarlijk voor, overspanningen (o.a. bij 3 fasige TT netten), kortsluiting, brand, elektrocutie, het is niet de eerste keer dat woningen platbranden door kortsluiting in de toevoerleidingen.
De stroomleveranciers brengen argeloze burgers door hun niet conforme installaties in gevaar, wij noemen ze daarom criminelen. 

Minister Verwilghen. 
Omdat we niet veel geloven van wat ze bij EANDIS vertellen, dat hebben ze aan zichzelf te danken, stuurt deze redactie de melding naar de Minister en vraagt meteen om artikel 271 van het A.R.E.I. toe te passen, het ganse net van IVERLEK moet door derden gecontroleerd worden op conformiteit.

Minister Verwilghen moet ingrijpen bij FOD Energie. 
We hebben aan de Kabinetsmedewerkster Mw D. duidelijk gemaakt, dat de diensten van FOD Energie van Hoofdingenieur / Directeur J.C.MIGNOLET niet naar behoren werken, er is daar te weinig personeel, sommige Ingenieurs doen wel hun werk, maar geraken gedemotiveerd.
Met de komst van MARIE- PIERRE FAUCONNIER is er niks gewijzigd, ergo Mme FAUCONNIER heeft meer oog voor haar "Managementsplan", de veiligheid van de elektrische installaties kan de <Franstalige> Directeur Generaal maar weinig schelen.

Lees hier de melding.

Laatste update ( 23 oktober 2006 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.