Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926465





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Genk : Nieuw Dak -technisch- stuurloos?
27 november 2010
Directeur Indenkleef moet dringend roer in handen nemen.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 780.700
Genk 27 november 2010.

Sinds maanden heeft deze redactie gepoogd om de cvba Nieuw Dak Directeur Myriam Indenkleef diets te maken, dat er met haar administratie en vooral technische dienst e.e.a. fout loopt. In Termien legde Morsum Magnificat een gevaarlijke situatie bloot, Nieuw Dak loste het inderdaad snel op, maar het blijft dweilen met de kraan open.

Vakmensen.
Ondertussen heeft Morsum Magnificat, belangenloos en in het kader van het algemeen belang, systematisch
gebreken aan ondermeer de elektrische installatie van het pas gerenoveerde gebouw aan de Priesterhaagstraat 22 gesignaleerd -V1011005-, ook daar herstelde Nieuw Dak meteen. Vragen aan de elektricien omtrent een recentie installatie -J1011507- worden afgewimppeld met een kwinkslag dat de werken in opdracht van aannemer Vaesen werden uitgevoerd en de elektrische installatie door TBV werd gekeurd-sic-. In een recente brief begeeft Myriam Indenkleef zich op zeer glad ijs door ondermeer aan leken het volgende te schrijven : " ... de herstelling aan de zekeringkast en de interventie voor de wasmachine werden uitgevoerd door onze eigen geschoolde vakmensen ..... " einde citaat.

De vakmensen.
We veronderstellen dat wie bij Nieuw Dak actief is, minstens -zoals de meesten van ons-, op een of andere
manier geschoold is, maar of de technicus die op 26 februari 2010 een uitgebrand elektrisch bord herstelde ook een vakman, betwijfelt deze redactie ten zeerste. Om haar eigen competentie op de proef te stellen, haar bevindingen te checken, legde Morsum Magnificat document V1011001 voor aan enkele Overheidsdiensten, prompt kwam er een reactie van een Adviseur-generaal met volgende reactie : " .... dat de installatie die op de foto wordt weergegeven geen blijk geeft van groot vakmanschap, ben ik volledig met u eens ... ", einde citaat en verder : " ... ben het met u eens deze installatie verre van conform is met de wetgeving ... ", het is dus duidelijk dat de Directeur van Nieuw Dak cvba de teugels bij Nieuw Dak onvoldoende stevig in handen heeft, zich naar de buitenwereld hopeloos belachelijk en ongeloofwaardig maakt door zaken te onderschrijven die kant noch wal raken.

Mijn naam is Haas.
Nadat deze redactie van bewoners inzage heeft gekregen in een aantal dossiers, zelf contact had met personeel
van Nieuw Dak, moeten we diverse klagende huurders bijtreden, de aangestelden van Nieuw Dak gedragen zich als "Heer en Meester", gebruikten zelfs fysiek gewelde tegen Morsum Magnificat. Medewerkers verschaffen zich te pas en te onpas overal toegang tot de gebouwen, zelfs tot in de bewoonde appartementen, het rustig genot van de huurders wordt door de ondermaats uitgevoerde werken en inrichtingen om de haverklap verstoord, als de huurders klagen dan krijgt de aannemer alle schuld en wast Nieuw dak haar handen over de ganse lijn in onschuld, hun naam is "Haas".

Morsum Magnificat sluit bij deze voorlopig de reeks artikels over Nieuw Dak af maar zal niet nalaten om in het kader van goed burgerschap en van het algemeen belang en de gedupeerde huurders, haar bevindingen aan de bevoegde diensten over te maken, ,hopelijk nemen deze diensten en de VMSW in tegenstelling tot Nieuw Dak -en de stad Genk-, wél hun verantwoordelijkheid op.

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©
Hoofdredacteur - verantwoordelijke uitgever en houder merkenrecht Morsum Magnificat.

Laatste update ( 29 november 2010 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.