Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16928025





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Patrick Vankrunkelsven : Geen tijd voor verhaaltjes.
06 oktober 2006

10 Inbreuken - Laakdal trad regels met de voeten en is zelf de dupe.


Bezoekers website MM : 146.900

Betekom / Vorst Laakdal 6 oktober 2006
Dat een Burgemeester die binnen zijn gemeente oog moet hebben voor de veiligheid van personen en goederen geen tijd heeft om van een specialist tekst en uitleg te krijgen over niet conforme en gevaarlijke toestanden, is hoogst merkwaardig.
Maar de VLD polticus heeft zeer lange teentjes, de acties die Morsum Magnificat rond de illegale radioactieve opvangers te Veerle Heide (kerk) en Vorst Laakdal (Oud Gemeentehuis) voerde, zinden Vankrunkelsven niet ! Het aankaarten van illegale radioactieve bronnen die de volksgezondheid schade toebrengen en 22 jaar geleden al moesten verwijderd zijn, mocht niet van VANKRUNKELSVEN ! Vergeet niet dat hij ook Dokter in de geneeskunde is !! 

Geen tijd voor verhaaltjes.
Naar verluidt heeft het rapport van Morsum Magnificat omtrent de bliksemafleidertoestanden rond de kerk te Veerle Heide hier en daar binnen de gemeente wat gerommel veroorzaakt , bovendien zijn de ?lange tenen? politici ook daar door de komende verkiezingen erg zenuwachtig.
V??r we het controlerapport II over de recent aangelegde bliksemafleider van het oud gemeentehuis van Laakdal (Vorst) publiceren, wilden we dat toch even voorleggen aan Burgemeester / politicus PATRICK VANKRUNKELSVEN, maar het gesprek was zeer kort : ?Ha gij bent degene die acties voert rond de radioactieve bliksemafleiders, ik heb geen tijd voor verhaaltjes? ?. Meer wilde de VLD politicus niet kwijt !

Nu niet het moment.
De Schepen van financi?n FONS VERDONCK lijkt ons wat ernstiger dan Vankrunkelsven en zegt dat hij ?in deze periode? daar liever niet verder op in gaat.
FONS die van dezelfde politieke strekking is als zijn Burgemeester, zegt dat hij aangaande het rapport van Veerle- Heide opmerkingen heeft gemaakt in het Schepencollege en aan JAN DE BUSSCHER (technische dienst) heeft gevraagd :
?klopt dat rapport? ?
Jan zei ; ?Deels, maar ik vind dat het werk goed uitgevoerd is?

In het land van de blinden van Laakdal is zelfs ??noog geen Koning.
Uiteraard spreekt JAN DE BUSSCHER duidelijk niet met kennis van zaken wat voor een Industrieel Ingenieur wel zeer vreemd overkomt, Jan werkte voordien bij wegenbouwer DECKX en kan daar geen ervaring met bliksemafleiders hebben opgedaan, toch moet een Ing.  wat van elektriciteit afweten en bliksem heeft toch wat vandoen met elektriciteit, maar het gezegde ?In het land der blinden ?? gaat zelfs hier niet op.

10 Inbreuken.
We hebben niets anders dan tegenwerking van Laakdal mogen ervaren, daarom hebben we slechts deels de controle kunnen uitvoeren, maar we ontdekten z?maar 10 inbreuken en dat aantal is niet limitatief.
Download hier het rapport in PDF   (PS: Dit rapport is gemaakt voor specialisten, niet voor kontlikjournalisten want die hebben daar geen verstand van).

Stalking.
Omdat we ons niet permanent laten afschepen of met een klontje in het riet laten sturen, zeker niet voor schut laten zetten, halen we ons de woede van Secretaris JERRY VERSPREET op de hals, die dreigde met klacht wegens stalking !
De reden daarvan is het feit dat administratief medewerkster LUT ons beloofd had om een grondplan van het Oud Gemeentehuis te bezorgen, toen we daags nadien en zoals afgesproken daarover terugbelden, schakelde LUT door naar de JERRY VERSPREET die ons bedreigde met de klacht, we hebben dus geen plan gekregen, van lafheid gesproken !

Minister van Binnenlandse Zaken.
De controlerapporten omtrent de niet conforme installaties van de kerk te Veerle Heide en het gemeentehuis van Vorst- Laakdal zal nu aan de Minister van Binnenlandse Zaken, FOD Energie, Vlaams Minister President YVES LETERME en aan alle Schepenen van Vorst Laakdal worden overgemaakt.
Het is tenslotte de Minister van B.Z. die bevoegd is voor de brandveiligheid in gebouwen (KB 19.12.1997).

Bezoekers website MM : 144.850

Laatste update ( 06 oktober 2006 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.