Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16935419





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Militairen zijn best tevreden over de inspanningen van minister De Crem.
13 oktober 2010
Ultralinkse Groenen en dito Vrt maakt zich schuldig aan demagogie.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 767.600 -Belstat counter-
Genk / Brussel 13 oktober 2010

Met de zogenaamde spectaculaire beelden over de vermeende gevaarlijke opdrachten van de Belgische militairen in Afghanistan, heeft de Vrt nogmaals aangetoond uit welk politiek hout zij gesneden zijn, frappant is toch dat de Vrt voor de persvoorstelling van CERTEX  op 6 oktober 2010 haar kat stuurde.

Voldoende opleiding.
Het is nogal wiedes wanneer je militair wordt en bent, dat je dan niet moet verwachten een carrière als babysitter tegemoet te
gaan, de militairen die worden ingelijfd voor een missie in Afghanistan hebben daarvoor wel degelijk gekozen, de facto een degelijke opleiding gekregen. Tijdens de persmomenten van 18 mei en 6 oktober 2010 hebben de militairen voldoende aangetoond paraat en in staat te zijn om hun opdracht in Afghanistan -KAIA- te vervullen. De Vrt was op geen van beide persmomenten aanwezig, de "Rode" propagandazender aan de Reyerslaan schenkt liever aandacht aan de geestesgenoten van ultralinkse bende van Greenpeace die overal show verkoopt. 

Militairen tevreden over hun minister.
Diverse militairen hebben ons bevestigd tevreden de zijn met Pieter De Krem. Na de opdracht in Kosovo heeft de huidige
minister van Landsverdediging Pieter De Krem ervoor gezorgd dat de Belgische manschappen degelijk, ook gepanserd materiaal ter beschikking kregen, zoals ondermeer de MPVV -DINGO-2 FUS-. Alhoewel het wellicht slechts een pose is, gedraagt Pieter De Crem -CD&V- zich tijdens persconferenties als een "gewoon" man, hij stelt zich niet aan, is alert en heeft geen "dikke nek" en dat kunnen we van vele andere ministers zoals een Patrick Dewael niet zeggen.

In Morsum Magnificat 183-03 brengen wij een artikel over de oefening CERTEX die wij op 6 oktober 2010 te Bevekom hebben bijgewoond, we laten u hier kennis maken met de cover van MM 183-03 het volledige artikel is voorbehouden aan betalende abonnees.

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©
Hoofdredacteur - verantwoordelijke uitgever - houder merkenrecht.

Laatste update ( 13 oktober 2010 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.