Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16927825





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Vlaams Belang over het initiatief 0110
05 juli 2006
Vlamingen hebben geen stemadvies nodig van artiesten en BV's
Betekom / Brussel 5 juli 2006

Vandaag stuurt Filip Dewinter een open brief (zie bijlage) naar de artiesten die meerwerken aan het initiatief 0110. Op een persconferentie maakte hij aanvullend een aantal kanttekeningen.

Dewinter stelde zich de retorische vraag waarom Barman en co zich enkel engageren wanneer het gaat om een statement tegen het Vlaams Belang en bijvoorbeeld geen manifestatie organiseerden naar aanleiding van het VISA-schandaal of een concert voor de vrije meningsuiting inrichtten n.a.v. de cartoonrel of de aanslagen in New York, Londen of Madrid. Kortom, het leek hem hier te gaan om eenzijdige verontwaardiging.

Tevens maakte Filip Dewinter zich de bedenking dat de betrokken artiesten iets minder onbaatzuchtig zijn als zij op het eerste zicht laten uitschijnen. De man in de straat wordt namelijk opgeroepen om door middel van sms (1,50 euro per sms) bij te dragen in de kosten van de organisatie. Mocht Dewinter als artiest meerwerken aan een gelijkaardig initiatief als 0110, hij zou de kosten zelf dragen.

Tot slot merkte Dewinter op dat 1 miljoen Vlamingen goed genoeg zijn om de talrijke CD?s en dure toegangstickets van deze artiesten te kopen, maar van respect van die artiesten voor de mening van diezelfde 1 miljoen Vlamingen is geen sprake.

Alle andere bedenkingen omtrent 0110 staan in de open brief.

Klik hier voor de bijlage.

Bart Debie
Persverantwoordelijke Vlaams-Belangfractie



Filip De Winter - Vlaams Belang

Bezoekers webste MM : 110.250

Laatste update ( 06 juli 2006 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.