Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16929678





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Rotselaar : Ruimt DIFTAR ook mini autokerkhof op UPDATE 5
18 december 2007

Buren zijn niet blij met twintig autowrakken.


Bezoekers website Morsum Magnificat : 390.700
Ternat/Rotselaar/Wezemaal 18 december 2007.

zie ook persnota

Update 5 - 20 december 2007 - 19:30u - Machtsmisbruik ?
Om 21:30u gaat de telefoon op de redactie van Morsum Magnifiat en we hebben de eigenaar van de autowrakken aan de lijn die blijkbaar wat over de teksten wil praten, weer komt de broer ter sprake die te Leuven Commissaris is bij de recherche, het begint hier naar machtsmisbruik te ruiken.
Ik deel aan K. mede, dat ik zijn broer zal opbellen om te informeren wat hij er als politieman over denkt dat u hem in deze zaak noemt, doe maar zegt K, hij verwacht u.
Daarom bellen we meteen en krijgen broer B. aan de lijn, we noteren 21:40u, ik vraag : stoor ik u niet ?, waarop de man zegt : "Ja ik heb nu even geen tijd", waarmee het telefoongesprek ten einde is.
Om af te sluiten geeft ik aan K.O. de mededeling, dat hij indien er zaken gepubliceerd werden waarvan hij denkt dat ze niet juist zijn, recht van antwoord kan gevraagd worden.
We denken dat hier een 17e dossier voor het Comité P in de maak is.

Update 4 - 20 december 2007 - 19:30u
De eigenaar K.O. zegt ons dat het om Old Timers gaat en de motoren er niet in zitten, ze staan er al acht jaar zegt K. Maar wanneer we stellen, dat personeel van een Minister van Milieu moeilijk de wet op het milieu kan overtreden, zegt K : "Ge gaat toch de naam van mijn baas niet vermelden zeker ...." ? Wat we niet kunnen waarderen, is het feit dat K. ons vertelt, dat zijn broer Commissaris is bij een bepaalde politiedienst te Leuven, daarom gaan we eerste de politieman zelf bellen om zijn oordeel te vragen dat zijn broer hem citeert, daarna beslissen we of er meer details worden vrijgegeven.

Update 3 - 20 december 2007 - 10:30u
Op het gemeentehuis van Rotselaar worden de koppen bij mekaar gestoken, om na te gaan aan welke vergunningsvoorwaarden het mini autokerkhof moet voldoen, ondertussen werden ook de inspecties geïnformeerd, we zijn benieuwd wat het resultaat zal zijn, wordt dus vervolgd.


Update 2 - 19 december 2007 - 11:30u.
Om 11:30u vernemen we dat de gemeentelijke diensten al onderweg werden gestuurd om ter plaatse polshoogte te nemen van de situatie.
Morsum Magnificat nam eveneens contact met het RWO te Leuven (T.V.) die via e-mail de nodige informatie ontvangt.

Update 1 - 19 december 2007 - 10:30u.
Bij de Milieu Advies Raad (MAR) van Rotselaar weet Sven Buyens van het mini autokerkhof niets af, maar ik ga dat even aan de VLAREM II toetsen en u iets laten weten zegt Sven ..... we zijn dus in blijde verwachting.

In augustus 2007 trokken we, vergezeld van Luc Lamine, naar de “Floere Bloes” in Wezemaal, een jeugdlokaal dat in een wat verwilderde omgeving ligt, het is in die omgeving waar Willy Beerens zijn chalet diende af te breken.

Verschil moet er altijd en overal zijn.
Willy Beerens, die in tegenstelling tot een overbuur zijn chalet diende af te breken, is niet te spreken over de mentaliteit van de Rotselaarse kroegbaas / burgemeester Dirk Claes, wéér iemand die het niet eens is met de gang van zaken in Wezemaal en Rotselaar.

Sluikstorten.

Lees hier het Dagartikel Autokerkhof Wezemaal – voor betalende abonnees -

Meer en meer foto’s in Morsum Magnificat 149.

www.morse-press.be

Laatste update ( 21 december 2007 )

2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel - Alle rechten voorbehouden.