Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16927607





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Verlichtingspalen-Wildplasser aan dood ontsnapt-UPDATE 3 Melding
18 november 2007

Wanneer gaat men de EMA/EMG verantwoordelijken aanpakken ?


Bezoekers website Morsum Magnificat : 369.400
Ternat / Haasdonk 17 november 2007.

Update 2 19/11/07 13:00

De redactie van Morsum Magnificat kon heden morgen bij EMG te Gent geen enkele verantwoordelijke persoon  aan de telefoon krijgen, de heer Van Wallegem en de secretaresse zijn met vakantie, Ingenieurs De Ridder noch Guysonck zijn nog niet aanwezig (08.50u).
Om 11.30u werden we gebeld door Ing.Claeyens die ons zegt, dat er onlangs (2-3 maanden geleden) nog een actie is geweest.
EMA.
De sfeer tussen de hoofdredacteur van Morsum Magnificat  en Willy Frans van EMA te Antwerpen is niet echt gemoedelijk, dat heeft alles te maken met de kritische artikels die Morsum Magnificat omtrent ondermeer de niet conforme elektrische voedingen van de seininrichtingen -verkeerslichten én ondermeer Herentals zie website op 9 juni 2007 -nieuws- en op 12 juni 2007 -persbericht-  heeft gemaakt-.
Geblameerd.
Willy Frans is ook razend omdat Morsum Magnificat melding heeft gemaakt dat 7 industriële Ingenieurs van het toenmalige BEE  in 1987 door het HCT na twee jaar onderzoek werden geblameerd.  -5 te Antwerpen / Limburg en 2 te Gent- Het ging toen over de berekening (stabiliteit, bliksembeveiliging, etc.) van antennemasten tbv de Rijkswacht. Willy Frans beweert vandaag dat er in de dossiers van de toen geblameerde ingenieurs niets meer is terug te vinden en hij dus tegen de hoofdredacteur van Morsum Magnificat klacht gaat indienen wegens laster en dreigt met " Ik zal u wel vinden "  Willy Frans heeft blijkbaar nog nooit gehoord van de antwoordwet.
--- einde update 2

Update 1 : 18.11.07 01:30 -
Fabricom herstelde (met veel tegenzin) de gevaarlijke situatie  in opdracht van de Vlaamse Overheid (EMA) in minder dan drie uur.
Morsum Magnificat informeerde telefonisch om 21.30u bij EMA hoe lang zo'n herstelling. normaal
in beslag neemt, maar daarop kwam geen exact antwoord. Later blijkt het, dat een gevorderde aannemer binnen de drie uur de zaak moet hersteld hebben en dat gebeurde hier ook.

Honderden situaties.
Volgens de technicus van Fabricom die om 23.30u ter plaatse kwam zijn er honderden van dergelijke situaties, maar er zou geen geld zijn om het fatsoenlijk te herstellen, de Minister van Openbare werken moet geï
nterpelleerd worden.

 
Fabricom arriveerde  23.30u ter plaatse om het omhulsel te plaatsen, er zijn honderden dergelijke situaties klaagde de technicus van Fabricom, moet ik daarvoor zo laat op een zaterdagavond naar hier komen, kon dat niet in de week ? 
--- einde update 1


Speurders HCT.
Als het tot een klacht komt, dan zullen de speurders die vandaag bij de CDBC actief zijn, moeten getuigen dat er inderdaad 7 Ingenieurs van het BEE in dat dossier geblameerd werden.
 
Omdat toen ook een Commandant (H) en een Adjudant (B) van de Hogere Directie logistiek Rijkswacht werden genoemd, werd de hoofdredacteur van Morsum Magnificat nog uitgenodigd bij de hoge pieten van de Rijkswacht te Wilrijk, zij zouden geen recht van antwoord vragen, daarmee was voor hen de kous af.  De speurders van het HCT konden toen geen corruptie bewijzen, wel incompetentie bij het B.E.E. ! 

Melding aan Kabinet Verwilghen en Algemene Directie Energie.
Wat Willy Frans ook moge beweren, de technicus van Fabricom heeft aan de redactie van Morsum Magnificat tot twee keer toe gezegd dat er wel honderd palen zijn waar zo’n afdekplaat ontbreekt en daarmee bedoelt de man niet “van de honderdduizend†waarover Willy Frans spreekt.
Bij de bevoegde diensten (Algemene Directie Energie) is het probleem van de ontbrekend afdekplaten ook al jaren bekend, het is blijkbaar alleen Willy Frans die van niets weet.
Tot spijt van wie het benijdt zullen we gevaarlijke toestanden blijven aankaarten zelfs al is Willy Frans daar niet blij mee.
Wijziging wet op komst.
In Morsum Magnificat 148 leest u dat de openbare verlichting binnenkort ook elke vijf jaar aan een keuring, zoals in art. 271 van het AREI is voorzien,  zal worden onderworpen. 

Morsum Magnificat ®
Erik Verbeeck ©
Hoofdredacteur.

Lees hier de melding aan het Kabinet van Energie,  Paal Haasdonk .
Reactie van het Kabinet Energie leest U in MM 148.





In 1985 werden na een klacht van een bedrijf uit Ravels, 7 industriële Ingenieurs van het Ministerie van Openbare Werken, Bestuur Elektriciteit en Elektromechanica (BEE) geblameerd, dat was het resultaat van een onderzoek door het Hoog Comité van Toezicht (HCT).
Dezelfde speurders van dat HCT van toen, zijn nu actief bij de CDBC en de affaire met de verkeersborden van de firma Janssens uit Lokeren en de Mechelse Schepen Leo Stevens.
Wij vragen ons af wanneer de CDBC speurders de ambtenaren van de dienst EMA en EMG eens gaan aanpakken.    
 
Aan elektrocutie ontsnapt.

Geen geld ! Meer in Morsum Magnificat 148

Lees hier het dagartikel
Wildplasser 
www.morse-press.be

Laatste update ( 05 februari 2011 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.