Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926643





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Tienen: Huurder, vreemde poulain van de eigenaar, doet weer valse aangifte, what next?
17 december 2021
BIPT onderzocht vermeende storingen van radioamateur ON4CW, hoofdredacteur MM.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat: 10.241.400
Tienen 17 december 2021 

Een huurder van een pand aan de Oplintersesteenweg waarvan de eigenaar / verhuurder zegt  "hij doet wel meer wat niet mag", is sinds juni 2021 in alle staten omdat hij geen grip krijgt op de nieuwe huurders. Het is de schuld van de malafide verhuurder dat deze man zich zo opstelt. De vorige huurster en de buurvrouw, beiden alleenstaande dames, onderwierpen zich aan de autoriteit van de man uit schrik voor de agressieveling die daarvoor al met de PZ Getevallei in contact kwam. De nieuwe huurders hebben vanaf dag één aan "Jozefke" diets gemaakt dat hij weinig, om niet te zeggen géén, indruk maakt. Sindsdien plaatste de zogenaamde invalide met psychopathische kenmerken, twee lasterlijke aangiften, die hem nog zuur gaan opbreken, ook de verhuurder zou daarvan nog kunnen meegenieten.

BIPT Heeft na één uur onderzoek en metingen bij radioamateur ON4CW de klacht linea recta zonder gevolg afgesloten.

Storingen.
Met een recente lasterlijke aangifte spant Jozefke, die zichzelf via de internetvuilbak Facebook publiek maakt, het Belgisch Instituut voor Post en Telecommunicatie -BIPT- voor de kar, Jozefke zijn internet zou 's avonds gestoord worden! Aangezien de belasterde en sinds juni gepeste buur een door het BIPT vergund radioamateur ON4CW is, kan het BIPT ten allen tijde die zendinstallaties controleren wat vandaag dan ook gebeurde. De controleurs van het BIPT met bevoegdheid van officier van gerechtelijke politie -OGP- hebben hun werk gedaan en niets verkeerd aan de installaties van ON4CW vastgesteld, uiteraard hadden de controleurs al vrij snel begrepen welk vlees ze in de kuip hadden en ze hebben na het kort bezoek, meteen het dossier afgesloten.  

Pakketje verdwenen.
Recent op 23 november levert koerierdienst GLS per abuis een pakje af aan Jozefke, pakketje dat niet voor hem, maar voor de buur bestemd was. Dat pakje verdwijnt en getuigenis van de afleveraar ten spijt, ontkent Jozefke het pakket ontvangen te hebben! Tegen de bestemmeling die hem daarover interpelleert zegt hij "ik heb niets getekend en heb het op de brievenbus -van de bestemmeling, red- geplaatst". Hoe dan ook is pakketje nooit bij de buur terechtgekomen. Er werd op 24 november 2021 om 10:08u. een klacht wegens diefstal bij de PZ Getevallei geplaatst en de afleveraar van GLS heeft zijn getuigenis afgelegd. Daags nadien heeft de politie bij de man een huiszoeking uitgevoerd, uiteraard te laat!

What next?
Een vorige huurder stuurde een bericht met een foto van schade omdat Jozefke een fietpot naar beneden had gekieperd die rakelings langs de balustrade van het onderliggend terras, op de muur terecht kwam, de kat wordt met steentjes bekogeld, what next, moeten we straks op het terras soms een helm dragen?

Deze schade werd veroorzaakt door een naar beneden gegooide frietketel, de dader heeft dat zelfs bevestigd in aanwezigheid van de wijkagent Lambin ! 

Bouwbedrijf Andries .....

..... Meer volgt asap, we zijn de gazet niet, we werven geen abonnees, we worden niet financieel gesteund en politici maken bij Morsum Magnificat de dienst niét uit, Morsum Magnificat is exclusief en verdient meer steun. 

Artikel: 12-21-8255
Geplaatst: 15:56 17/12/2021

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck © Hoofdredacteur
Laatste update ( 17 december 2021 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.