Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926966





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Aarschot / Rillaar : Aannemer Eandis mag in Rillaar veiligheidsvoorchriften met de voeten treden.
01 oktober 2018
Burgemeester Peeters had politie moeten sturen en niet zijn technische dienst.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 4.382.300
Lokeren / Aarschot 01 oktober 2018.  

Eandis -Iverlek - werkt heel graag met firma's uit Lokeren die overwegend bestaan uit Turkse arbeiders die blijkbaar niet alleen bij Eandis de toon aangeven, maar ook bij het uitvoeren van werken de veiligheidsvoorschriften en de wetten bij het innemen van het openbaar domein aan hun laars lappen. Vandaag was dat weer het geval aan de Tieltseweg te Rillaar, waar zijn de politici die het opnemen voor veilig verkeer in Rillaar zoals Raadslid Bart Dehaes N-VA, hier was het fietspad onderbroken zonder één verkeersbord.

Burgemeester Peeters.

Morsum Magnificat wil de werknemers ter plaatse aanspreken maar stelt vast, dat geen enkele van de drie Nederlands kent, daarop bellen we burgemeester André Peeters -CD&V- hij is tenslotte daarvoor verantwoordelijk, zeker wanneer we weten dat de Schepen van Openbare Werken Christel Verlinden omwille van de affaire rond het lekken van examenvragen van gemeentearbeiders, ontslag heeft genomen. Die affaire is blijkbaar een -verkiezingsstorm in een glas water en is al overgewaaid. André Peeters reageerde door zijn technische dienst te sturen, waarom niet de politie, is dat niet hun taak? De reden waarom burgemeester Peeters de politie niet stuurde is te zoeken in het feit, dat Peeters in de raad van bestuur van Iverlek / Eandis zetelt! Wat denkt u soms waarom die politici zó graag burgemeester worden! 


Daarom stuurde burgemeester Peeters de politie niet!


MZN Aannemer stuurt bericht in het Turks.

We achterhalen dat het om aannemer MZN uit Lokeren gaat, deze firma is bij Morsum Magnificat niet onbekend en voerde daar werken uit in opdracht van Eandis. De persoon die we aan de telefoon hebben zegt zijn naam niet, maar we weten wel over wie het gaat. We sturen de foto's als bewijs van wat we beweren, we krijgen een bevestiging in de Turkse taal - inzet -, het is hier in dit land al heel ver gekomen, dat zij die hier komen werken geen Nederlands spreken en wij maar Turks moeten leren!

Morsum Magnificat ontvangt een leesbericht van MZN uit Lokeren in het Turks.

Onaanvaardbare onveilige situatie, waar zitten de politici die veiligheid in Rillaar promoten? 

Meer volgt asap in MM- 280-2 we zijn de gazet niet. 

Artikel n° : 10-7194 1/10/2018

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck © Hoofdredacteur 
Laatste update ( 02 oktober 2018 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.