Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16927616





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Rotselaar : Bende van IVERLEK en EANDIS brengen mensen en goederen en gevaar.
05 februari 2017
Verdeling van politieke mandaten ten koste van de veiligheid van het elektrisch net. 


Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 3.756.000
Rotselaar / Tremelo 05 februari 2017.

Morsum Magnificat start na drie incidenten opnieuw een actie tegen de gevaarlijke openbare elektrische netten, ditmaal in Rotselaar waar de burgemeester door Morsum Magnificat bij de club van de burgemeesters witteboordencriminelen wordt gevoegd. Voor de onwettige en gevaarlijke staat van de openbare elektrische netten in de gemeente is de burgemeester verantwoordelijk. Het is heel eenvoudig, de DNB, in casu IVERLEK moet worden aangespoord om haar werkmaatschappij EANDIS de ogen te doen openen en aan het werk te zetten om de netten en aftakkingen in conformiteit te brengen met de wet.


Recent paal vervangen.


De brand die de woning van Bruno Verliefde in de as legde is ontstaan door een kortsluiting in de elektrische kabel en dat vlak tegen de woning, daardoor is de dakrand gaan branden. De kabel die nog onder spanning was, viel op de grond en nieuwe kortsluitingen veroorzaakten op de grond een tweede brandhaard. Tot overmaat van ramp wilde het Parket van Leuven de oorzaak van de brand in de schoenen van Bruno schuiven. Uit de rechtszaak is gebleken, dat het Parket lelijk mis was. Ter hoogte van de Stationstraat,75 te Rotselaar is er recent ook een paal vervangen, ook daar is de aftakking naar de woning onwettig, onstabiel en levensgevaarlijk. Morsum Magnificat waarschuwde tijdens een telefoongesprek de bewoners voor de gevaren van een dergelijke aftakking.


Dit is de staat van deze aftakking nadat de paal waarop de elektrische aftakking is gerealiseerd recent op 30 januari 2017 werd vervangen. Morsum Magnificat zal verdere stappen zetten en de schuldigen IVERLEK / EANDIS bij het Parket "Melden".

Niet vergeten te bekijken : 
https://www.youtube.com/watch?v=Cg7RMvwM_Cg&feature=em-upload_owner


Meer volgt.   

Artikel n° : 01/17-6786
Geplaatst  : 19:20 5/02/2017

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck - Hoofdredacteur

Laatste update ( 06 februari 2017 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.