Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16927093





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Groen juicht haar vier jaar activiteit in de Provincie Leuven toe.
04 november 2016
Het gebied van Groen moet veel verder reiken dan hun politieke neus lang is.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 3.661.200
Leuven / Tremelo 04 november 2016.

Het artikel over de verzameling van "Groen" in de raadszaal van de Provincie Vlaams Brabant van 27 oktober 2016 kon wegens een overaanbod aan onderwerpen, niet eerder worden afgewerkt. Deze week viel in Tremelo, het dorp waar men intimidatie en discriminatie niet schuwt, het "Groen" blad op de vloermat. In dat overwegend in groene inkt gedrukt werk, werd op de eerste pagina fier verwezen naar de paddenpoel op de Balenberg. De paddenpoel kan door de beugel, maar dat gedeputeerde Tie Roefs dat linkt aan de omgeving van het Sven Nys Center kan niet door de beugel, de Groenen hebben zich voor de realisatie van dat poencenter immers niet verzet tegen het verneuken van de natuur en het milieu.

Vier jaar Groen in de Provincie.

Groen heeft gedurende die vier jaar duizend milieuvergunningen uitgereikt vertelde Wouter Florizone tijdens zijn speech, uiteraard kan geen sterveling een cijfer dat tijdens een speech wordt genoemd, op een correcte wijze interpreteren, maar wat deze redactie met honderd procent zekerheid weet is dat Groen nog nooit iets ondernomen heeft om mee te werken aan een regelgeving omtrent het radioactief materiaal dat zich in bouwmateriaal bevindt. In MM-256-02 brengen we de hoogtepunten van de Groene avond in het provinciehuis en maken we zoals altijd, onze kanttekeningen.

Oversteekplaats voetgangers.

Hoe goed "Groen" in Tremelo in de weer is, tonen we aan door te verwijzen naar de drie zebrapaden aan de Kinderplaneet, maar de zebrapaden aan de bushaltes langs de Baalsebaan zijn daarentegen schaars. In andere vervuilende dossiers zijn we de Tremelose Groenen ook nog nooit tegengekomen, niemand van de "Groenen" in Tremelo heeft ooit al één woord met deze redactie gewisseld, asociaal is ook voor Kris Torfs troef.

MM_256_02_Groen_Provinciehuis_Leuven.pdf

Artikel n°  : 09/16-6695
Geplaatst  : 20:54 3/11/2016


Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck © Hoofdredacteur
Laatste update ( 05 november 2016 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.