Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16927627





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Tremelo : Jozef De Veuster is postuum eerste ereburger van Tremelo geworden.
11 oktober 2015
Pater Damiaan offerde zichzelf op voor anderen en werd zelf het slachtoffer.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 3.255.100
Tremelo 11 oktober 2015.

Jozef De Veuster werd in januari 1840 in Tremelo geboren en is op het eiland Molokai op 15 april 1889 zelf getroffen door lepra gestorven. Vandaag werd Jozef De Veuster, alias Pater Damiaan als eerste ereburger in Tremelo gehuldigd. Er trok een historische stoet vanaf het kerkplein naar Ninde waar de eerste steen voor het nieuwe Damiaan museum wordt gelegd. Op het podium zien we de potsierlijke burgemeester Paul Dams in groot ornaat, zo ziet hij zichzelf ook graag. Toepasselijk is de grote foto van Pater Damiaan met de rug naar Dams geplaatst, niet toevallig, Jozef De Veuster zal zich ook distantiėren van het door Dams in Tremelo gevoerd wanbeleid en schandelijk asociaal gedrag.

Opofferen voor anderen.
Jozef De Veuster trok naar Molokai om de lepralijders te helpen, maar werd zelf getroffen. Jozef De Veuster offerde zichzelf op voor anderen, in Tremelo doet de burgemeester Paul Dams juist het tegenovergestelde, hij offert andere slachtoffers op om zelf aan de macht te kunnen blijven! Jozef De Veuster zou zich na kennisname van het wanbeleid in Tremelo in zijn graf omkeren. Dat Jozef De Veuster vandaag op het podium de andere kant opkijkt is dus geen toeval. De Veuster hielp de zieken en de zwakkeren, Dams intimideert ze.

 
Jozef De Veuster kijkt toepasselijk de andere kant uit, weg van de potsierlijke burgemeester Paul Dams -Open Vld-. Het organiseren van feesten, zuipen en vreten is de enige kwaliteit van Dams. Veiligheid, leegstand en andere bestuurstaken worden aan Interleuven opgedragen.

Artikel n° : 10/15/6181
Geplaatst  : 20:51 9/10/2015

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©  - Hoofdredacteur
Laatste update ( 12 oktober 2015 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.