Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16927162





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Westerlo : Brandweer negeert nog steeds instructies minister Binnenlandse Zaken.
10 oktober 2015
Brandweer Westerlo stuurde bericht met adres over verhanging dat geen feit was.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 3.254.200
Westerlo  / Tremelo 10 oktober 2015.

Naar aanleiding van het onderzoek van Morsum Magnificat naar de lekkende A.S.T.R.I.D. nv netten, meer bepaald de niet versleutelde berichten via verouderde techniek van de pocsag pagers, heeft de minister van Binnenlandse Zaken op 9 augustus 2011 een brief via de Gouverneurs bij de burgemeesters doen belanden. Er zijn brandweerdiensten zoals Sint Niklaas die via hun pagers nooit adressen van interventies hebben doorgegeven. Sinds de brief van de minister is ook Aarschot en Scherpenheuvel gestopt, maar Westerlo nu behorend tot de brandweer Kempen blijft in haar boosheid volharden. Interventies voor een brand of een ongeval, dat mag "Het Volk" die dat trouwens zelf kan waarnemen, wel weten, maar het adres van een interventie van een zelfmoord dat kan niet door de beugel. Toch gebeurde dat op donderdag 8 oktober te Hulshout.

Nieuwe actie.
Morsum Magnificat kruipt nu na de melding van de brandweer van Westerlo voor een verhanging te Hulshout opnieuw in haar pen en waarschuwde de CBPL en het MBZ. Vermits Morsum Magnificat nog nooit op enige sympathie van de brandweer, in tegenstelling tot de klassieke pers, mocht rekenen is de Majoor van de brandweerzone Kempen Carien Vercalsteren, maar ook de burgemeester Guy Vanhirtum geïnformeerd.

Vreemde personen.
Een buur van de de persoon waarover een melding van verhanging werd geplaatst, vertelde aan deze redactie, dat er behalve de hulpdiensten, MUG, ziekenwagen en politie, nog andere personen vreemd aan de buurtbewoners ter plaatse zijn gekomen. Morsum Magnificat heeft daarop gereageerd, dat sommige hulpdiensten daarvan de oorzaak zijn, meer uitleg hebben we daarover niet gegeven.  

Niet over communiceren.
De klassieke pers wordt door de Raad voor de Journalistiek op de mouw gespeld, dat zij over dergelijke voorvallen niet mogen communiceren. Morsum Magnificat is het daar niet mee eens. Verbod op communiceren is dictatuur en dat is strijdig met de grondwet. Dergelijke voorvallen zouden, uiteraard met de nodige discretie meer aandacht moeten krijgen omdat het blijkt, dat de sociale hulpverlening in vele gevallen in gebreke is gebleken en daardoor mensen een einde aan hun leven willen maken. Morsum Magnificat heeft reeds in het Hof van Assisen een dokter horen getuigen dat de sociale hulpverlening had gefaald. Misschien is dat met het OCMW van Hulshout hier ook wel het geval!?

Artikel n° : 10/15/6180
Geplaatst  : 20:51 9/10/2015

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©
Laatste update ( 11 oktober 2015 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.