Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16927182





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Belgocontrol had zeer waarschijnlijk geen overspanningbeveiliging.
29 mei 2015
Als pottenkijkers niet gewenst zijn, is er meestal wat te verbergen. 
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 3.090.300
Brussel  / Tremelo 29 mei 2015.

Omdat Morsum Magnificat via, via vernomen had, dat Belgocontrol beroep wenst te doen op externe experts, heeft Morsum Magnificat zich kandidaat gesteld om Belgocontrol pro bono te helpen bij het bepalen van de oorzaak. Belgocontrol gaat daar niet op in, omdat ze zelf over capabele mensen zouden beschikken dixit Dominique Dehaene van Belgocontrol.

De Redactie.
Volgens een journalist van een grote gazet die gisteren Morsum Magnificat om informatie vroeg, waarop wij niet zijn ingegaan, heeft "De Redactie" van de rode rakkers van de Vrt anonieme berichten ontvangen dat een audit bij Belgocontrol zou aangetoond hebben dat, zoals Morsum Magnificat suggereert, de elektrische installatie van Belgocontrol niet uitgerust was met de verplichte overspanningbeveiliging - artikels 136-1 en 136-2 van het AREI -.

Geen pottenkijkers.
Belgocontrol trekt de competentie van Morsum Magnificat niet in twijfel, maar wenst toch niet in te gaan op het aanbod van Morsum Magnificat om de zaak te bekijken. Het is dus klaar en duideljik dat Belgocontrol geen pottenkijkers wenst en er duidelijk iets te verbergen is.

Erkende organismen.
Mocht Belgocontrol zelfs over een goedkeuringsverslag van een erkend organisme beschikken, dan is het quasi zeker dat er toch geen overspanningbeveiligingen aanwezig zijn. Erkende organismen doen op dat vlak hun werk niet naar behoren, ze letten er gewoonweg niet op en BELAC onderneemt ook niets, ook BELAC functioneert niet naar behoren, wat functioneert er wel in dit land?

Artikel n° : 05/15/5988
Geplaatst : 16:34 28/05/2015

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck - Hoofdredacteur.
Deskundig in de conformiteit van elektrische installaties.
Laatste update ( 29 mei 2015 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.