Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16927624





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Tremelo : Brandweer Aarschot en Leuven snelden naar de Baalsebaan.
07 december 2014
Bluswagens van Aarschot en Leuven, ladderwagen en politie mochten snel terugkeren.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 2.874.300
Tremelo 07 december 2014.

--- Correctie 21
:32 7/12/2014: kwart na vijf

Vanavond was er rond kwart na vijf brandalarm aan de Baalsebaan 153 te Tremelo. Niet alleen de brandweer van Aarschot kwam met een bluswagen ter plaatse, ook de brandweer van Leuven deed dat, Leuven bracht ook een ladderwagen ter plaatse. Uiteindelijk was het een storm in een glas water en kon men bij aankomst vaststellen dat de bewoner het brandje zelf al had geblust.

Assen in groencontainer.

Het waren de buren die de brandweer hadden gebeld met de melding "het huis van de buren staat aan de achtergevel in brand". Inderdaad dat klopte, zegt Willy Van Der Elst aan deze redactie. "Ik doe al jaren de assen van de houtkachel in de groenbak, dat was gisteren ook het geval. Vandaag heb ik er nog wat eiken bladeren bijgedaan, maar heb niets gemerkt. Toen we onze dochter zijn gaan ophalen, moet er toch vuur in de groenbak zijn ontstaan en was er inderdaad brand aan de achtergevel waar de groen- en de vuilbak staat. Van de groencontainer blijven alleen de wielen en het metalen frame over, de achtergevel is op die plaats wat zwartgeblakerd, maar dat is nu omdat het donker is, niet goed te zien", zegt Willy. 


De brandweer van Leuven -voorpost Haacht- kon zo snel vertrekken als ze gekomen waren, Willy had de brand al geblust. Assen in een groencontainer is niet zo'n goed idee ...

Snel terugkeren.
"Het is wel goed dat de buren naar de brandweer gebeld hadden, anderzijds waren wij al thuis vooraleer de brandweer ter plaatse was, ik had zelf het vuur al geblust. We hebben naar de brandweer nog gebeld dat hun interventie niet meer nodig was, maar ze zijn toch met vier wagens gekomen die snel mochten terugkeren. Ik zal zeker nog een rekening krijgen", zegt Willy, maar dat laatste is helemaal niet zeker.

Artikel n° : 12/14/5696
Geplaatst : 18:32 7/12/2014

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©
Laatste update ( 07 december 2014 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.