Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16927218





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Tremelo ontvangt haar nieuwe inwoners op het gemeentehuis.
15 november 2014
Politiek gepamper door de Open Vld club begint al bij de eerste kennismaking.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 2.837.500
Tremelo 15 november 2014.

Morgen 16 november 2015 worden iets na negen uur in het gemeentehuis van Tremelo de nieuwkomers op het ontbijt ontvangen. Het gemeentebestuur nodigde de nieuwkomers uit om hen persoonlijk welkom te heten. Daarop zal burgemeester Paul Dams -Open Vld- zijn kliek aan de aanwezigen die zich eerder hadden aangemeld, voorstellen. Dat gemeenten nieuwkomers ontvangen en één of andere voorstelling op het getouw zetten is niet abnormaal, maar dat het ganse gemeentebestuur wordt opgetrommeld om de nieuwelingen te pamperen is niet normaal.

Medewerkers.

In het bericht staat ook dat de nieuwkomers kennis kunnen maken met de dienstverlening, de handhaving is men wijselijk vergeten, nogal wiedes die "dienst" is er niet, evenmin een deugdelijke milieudienst, dergelijke diensten worden in Tremelo stiefmoederlijk behandeld of de vleugels afgeknipt. Niet volmondige "Ja" knikkers van het "Dams systeem" worden snel uitgerangeerd, meelopers komen op cruciale postjes, zelfs na enkele weken vakantie in Vorst mogen ze meteen terug aan de slag.


Dit werd in de gemeenteloods met krijt op een metalen deksel geschreven. Waar rook is, is er ook vuur.Tremelo heeft op verschillende vragen over vermeende werken die gemeentearbeiders op privaat domein hebben uitgevoerd, nog steeds niet willen antwoorden, waarom niet, wat heeft Dams allemaal te verbergen? Wij weten ondertussen dat dat heel wat is.

Vragen maar geen antwoorden.
Tijdens het onthaalmoment kunnen zogezegd vragen worden gesteld maar anderzijds is het onthaalmoment al voor de middag afgelopen, veel vragen zullen er dus niet gesteld kunnen worden en wellicht nog veel minder antwoorden. Anderzijds moeten inwoners zich met de regelmaat van een klok wanneer ze antwoorden op hun vragen willen bekomen, tot de Kanselarij wenden om antwoorden af te dwingen.

Neo dictatuur.
Burgemeester Paul Dams -Open Vld-, zelf een gewezen postbode en -mede- cafébaas is niet vies van op een creatieve manier en op kosten van de belastingbetaler stemmen binnen te halen. Het is niet voor niets dat gemeentepersoneel hem Schepen van Private Werken bestempelde. Rond Dams hebben zich een aantal personen geschaard die op postjes werden geplaatst waarvoor die personen, zoals hijzelf, niet competent zijn, maar geld creëert macht en daar gaat het om. Morsum Magnificat zal haar taak, mistoestanden en onveilige situaties aankaarten, ook in Tremelo ondanks alle intimidatie, blijven verder zetten.

Wie ons wil informeren kan dat via Postbus 3 te 3120 Tremelo, ook anonieme informatie wordt onderzocht.
 
Artikel n° : 11/14/5665
Geplaatst  : 20:12 15/11/2014

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck

Laatste update ( 15 november 2014 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.