Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16934267





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Tremelo : Morsum Magnificat dient klacht in bij Comité P tegen PZ-BRT.
08 november 2014
Politie ten dienste van de burgemeester moet aan de kaak gesteld worden.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 2.822.600
Tremelo 07 november 2014.

Morsum Magnificat kent de PZ-BRT al heel lang, daarbij ook de verhalen van politieagenten die in de periode dat wijlen Bèreke Verhaegen nog leefde, het bij de PZ BRT politie afbolden, Inp Patrick Van Bael weet daar zeker meer over te vertellen. Morsum Magnificat bracht daarover in MM_144 op pagina 17 en 18 een artikel. Maar het moet blijken dat de PZ-BRT in 2014 nog niet beter geleid wordt dan twaalf geleden.

Politie onder de sloef van burgemeester Dams?
Deze redactie heeft via e-mail al enkele "Meldingen op elektronische drager" bij de PZ BRT geplaatst maar de PZ-BRT heeft, niettegenstaande ze jaarlijks meer dan 3 miljoen euro vragen van de belastingbetaler, nog geen dergelijk systeem in gebruik. Morsum Magnificat heeft ondertussen voldoende bewijsmateriaal dat de politie in Tremelo meer dan ons lief is, de ogen moet sluiten. We zijn het trouwens kotsbeu systematisch als fietser gehinderd, of ergo in gevaar worden gebracht door -minder valide??- automobilisten die op de verhoogde berm parkeren en andere weggebruikers door op en af de berm te rijden, hinderen. De door burgemeester Paul Dams -Open Vld- beschermde "Heilige huisjes" in Tremelo moeten weten dat door vóór hun winkel, op de verhoogde berm parkeren, twee zware overtredingen worden begaan. Morsum Magnificat die niemand hinderde, niet op een verhoogde, maar op een gelijkgrondse berm parkeerde, kreeg in Lanaken wel een -onterechte- boete.

Anoniem.

Morsum Magnificat werd op 1 april 2014 in haar journalistieke activiteiten ook al door Inp Boeve disproportioneel aangepakt, PZ BRT heeft de trend toen al gezet. Later op 8 mei 2014 werden wij geïntimideerd door wijkagent V. Recent ontvangen wij een anonieme brief met klachten over de korpschef Patrick Truyens, weliswaar anoniem, maar wij herkennen daarin bepaalde passages. De korpschef is in het verleden in Betekom, bij het verlaten van een drankgelegenheid K., al eens tegen de lamp gelopen. We hebben ook de ondertussen opgedoekte kledingzaak te Begijnendijk - Plazza - waar de echtgenote van Truyens de zakenpartner was van Remy Wouters, de garagehouder Toyota te Begijnendijk, uiteraard waren alle politiewagens toen ... Toyota.   

Comité P.
We hebben enkele zaken gerecapituleerd en met toevoeging van bewijsmateriaal een dossier ingediend bij het Comité P. De politieke bende van Tremelo zal met Morsum Magnificat rekening moeten houden, wij zullen ons niet zonder slag of stoot laten afslachten.

Anonieme brieven.

Wie bang is van het corrupte systeem in Tremelo en toch klachten heeft, mag deze anoniem naar onze postbus sturen, wij maken er wel degelijk werk van. Wij verzoeken wel om precies te zijn zodat wij niet oneindig veel zoekwerk krijgen, onze middelen, de facto tijd, is beperkt. Stuur uw grieven gewoon naar POSTBUS 3  3120 TREMELO meer adresgegevens zijn niet nodig.     

    Meer volgt.

Artikel n° : 11/14/5649
Geplaatst  : 12:13 8/11/2014

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©
Laatste update ( 08 november 2014 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.