Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16934269





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Tremelo : Sukkelbestuur noemt zich Gemeentebestuur.
10 oktober 2014
Schepencollege besliste om zich te mengen in huurdossier familielid Schepen Maes.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 2.777.200
Tremelo 10 oktober 2014

De wijze waarop burgemeester Paul Dams -Open Vld- zijn kudde aanhangers in het gareel houdt, is niet meer van deze tijd. We vergelijken Tremelo met het Kremlin en de methodes van Poetin die een certificaat heeft in gevechtssport, over welk certificaat burgemeester Paul Dams beschikt weten we niet. Op 16 september 2014 heeft het Schepencollege een specifiek maar obscuur document opgesteld dat kort daarop werd aangewend om de schoonzuster van Marie-Louise Maes - Schepen van Sport -bij te staan in een huurgeschil.


Valse aantijgingen.
In dat document "uittreksel uit de notulen van het Schepencollege" wordt de ondertussen voor de sjoemelaars gevreesde inwoner van Tremelo, met naam en toenaam genoemd. Voor de gratuite, valse en kwaadwillige aantijgingen -libelli obscuri- wordt geen enkel steekhoudend argument gegeven.

Hand- en spandiensten.
Het "Sukkelbestuur" dat in enkele dossiers waarover momenteel onderzoek loopt, onder vuur komt te liggen, spant iedereen voor de kar die in hun kraam van pas komt. Personen van buiten Tremelo worden met argusogen bekeken, pas aanvaard als ze bereid zijn om in hun circus mee te spelen. Daarom werd ook klacht ingediend door een kandidaat voor de GECORO. Ondertussen weten die personen niet dat ze door het systeem van Tremelo, misbruikt worden, voor de kar worden gespannen, zij onderwerp kunnen zijn van het aanbrengen van nieuwe feiten die tegen hen kunnen gebruikt worden.

Proces Verbaal,niet van de politie maar van LNE.
Zo heeft Wim V. ondertussen al een Proces Verbaal LE.64.H7.220004/14 aan zijn broek en dat mag de man op rekening van de voorzitter van het Tremelose OCMW, Jan Van Herck -CD&V-, schrijven. Het OCMW had dat bedrijf geen onderhoud aan de verwarmingsinstallatie mogen laten uitvoeren in een door hen gehuurde woning omdat de man daarvoor geen erkenning had. Het OCMW betaalde met belastinggeld de rekening van 399 euro, nu blijkt dat ze nog een keer uit "Goodwill" aan de verhuurder, familielid van Schepen Maes, gaan betalen. Hand- en spandiensten? 

Onderzoek.
Naar aanleiding van een onderzoek door het Arbeidsauditoraat -ALE69.99.9/14- van Leuven zal blijken in hoeverre de verantwoordelijke Schepenen zich schuldig hebben gemaakt aan het in stand houden van misdrijven. Dat heeft alles te maken met de onveiligheid in de gemeentelijke gebouwen waarvoor reeds negatieve rapporten werden opgemaakt en waarvoor de Schepenen hun ogen hebben gesloten. Er werden in ieder geval reeds P.V.'s opgesteld -niet door "hun" politie"-. Brieven met opgelegde maatregelen zijn onderweg.

Olievlek.

Het is vreemd dat Tremelo in haar document van 16 september 2014 op een lachwekkende wijze zegt, dat de inwoner bij de gemeentelijke diensten nog mag aankloppen om een "visvergunning" te vragen. Frappant is wel, dat Tremelo geen visverloven aflevert, dat zou maar volgend jaar gebeuren. Vanaf dan kan er nog meer rotte vis naar boven gehaald worden, het gaat dus binnenkort nog meer stinken in Tremelo. Wie in een glazen huis woont, moet niet met stenen smijten.

Klacht met Burgerlijke Partijstelling.
In het document wordt door het College al het fiat gegeven om een advocaat onder de arm te nemen om de burger aan te klagen bij het Parket van Leuven, een domme maatregel waarmee Tremelo zichzelf de das gaat om doen. Die "burger" heeft ondertussen immers al meer dan genoeg bewijsmateriaal verzameld zodat de Burgemeester en bepaalde Schepenen zichzelf in de voet zullen schieten. Bovendien, wie in een glazen huis woont, moet niet met stenen gaan gooien.

Intimidatie.
Tremelo loopt hier aldus -zoals we al voorspeld hadden- in de voetsporen van Begijnendijk, twee advocaten waarvan er één Schepen was, gingen op hun bek en de belastingbetaler van Begijnendijk mocht de rekening ophoesten. Morsum Magnificat laat zich niet intimideren en zal zich op passende wijze verdedigen en "Ander Nieuws" in Tremelo blijven brengen.       

Artikel n° : 10/14/5593
Geplaatst : 13:16 10/10/2014

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©
Laatste update ( 12 oktober 2014 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.