Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16927226





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Tremelo : Veiligheid fietsers wordt verwaarloosd, politie mag ogen niet sluiten.
12 september 2014
Parkeren op het fietspad en verhoogde berm is volgens de wet een zware overtreding. 


Paginabezoekers Morsum Magnificat : 2.736.300
Tremelo 12 september 2014

Op de hoek van de Baalsebaan en de Grote Bollostraat is het dagelijks vanaf de verhoogde berm of het fietspad een aan- en afrijden van automobilisten die allemaal een zware overtreding begaan en de fietsers en andere weggebruikers in gevaar brengen. De politie van de PZ-BRT komt daar dagelijks voorbij, staat er aan het verkeerslicht bij en kijkt er naar, maar doet niets.

Beenhouwerij Liekens.
Nogmaals : niets gezegd van de kwaliteit van de producten die Liekens verkoopt, het vlees is er inderdaad goed, maar dat geeft de automobilisten niet de toelating om daar voor de deur op de verhoogde berm en op het fietspad te parkeren. Dat het bovendien bij het wegrijden nog extra gevaarlijk is, toont de foto -inzet- aan.

Melding op elektronische drager.
Niettegenstaande de PZ-BRT een rekening van meer dan drie miljoen euro aan de gemeenten presenteert, kan de PZ-BRT geen meldingen op elektronisch drager - zoals deze J1409811-, noteren, toch bestaat dat systeem reeds lang. http://www.om-mp.be/stat/corr/jstat2013/n/c03.html


Dagelijkse kost, niet bij Jeroen Meus maar in Tremelo.


De fietsers moeten hier elke dag wijken, aan de overkant is er een ruime parking, maar de klanten van beenhouwer Liekens moeten allemaal slecht te been zijn.

Veiligheid.
Ook kunnen de burgers en zwakke weggebruikers niet op de veiligheid rekenen die de politie geacht wordt te geven. Veiligheid daar spreken politici graag over als het in de electorale politieke ballentent van de burgemeester & C° past. Politiemensen zijn politici in uniform geworden en handelen alleen wanneer de burgemeester het goedkeurt. Een parkeerboete uitdelen voor een automobilist die vóór beenhouwerij Liekens parkeert zal politiek gezien niet populair zijn en dat kan Dams missen als kiespijn.  
   
Artikel n° : 09/14/5547
Geplaatst : 10:36 12/09/2014

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©

Laatste update ( 12 september 2014 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.