Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16927636





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Morsum Magnificat plaatst eerste meldingen bij het Parket te Leuven.
06 september 2014
Burgemeester Dams neemt verantwoordelijkheid niet op en brengt burgers in gevaar.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 2.729.000
Leuven  / Tremelo 06 september 2014

Niet conforme aftakkingen naar woningen zijn gevaarlijk, hier een recent voorbeeld en 500.000 euro schade :

http://www.hln.be/hln/nl/957/Binnenland/article/detail/1938103/2014/07/07/Villa-brandt-helemaal-uit-in-Nukerke.dhtml

Morsum Magnificat toonde het gevaar in 2001 aan, de kontlikpers durft die beelden niet tonen :
 https://www.youtube.com/watch?v=Cg7RMvwM_Cg&feature=em-upload_owner

Op 14 juli 2002 plaatste Morsum Magnificat een melding 2K2366 bij de Directeur van Iverlek -Luc De Bruycker-. Twee maanden later, op 14 september 2002 werd samen met tientallen anderen, de melding 2K2370 opgemaakt. Beide documenten - en vele anderen- werden zeker naar de Staatssecretaris Olivier De Leuze gestuurd, die diens verantwoordelijkheid opnam en een KB van 24 maart 2003 uitvaardigde. Of die meldingen destijds ook naar het Parket te Leuven werden gestuurd, hebben wij in onze archieven -nog- niet gevonden. Iverlek loog over de oorzaak van de vervanging / herstelling aan Tremelo en haar Schepen van Openbare Werken Paul Dams. Later loog ook Louis Hagemans aan de politie.


Schepen van Openbare Werken.
In onze vorige artikels hebben wij aangetoond dat toenmalig Schepen van Openbare Werken, Paul Dams, door Iverlek op de hoogte werd gebracht van de problemen in de Geetsvondelstraat bij Evarist Van Vlasselaer. Paul Dams is uiteraard ook op de hoogte van alle andere aftakkingen die in het kader van onze acties dienden hersteld te worden. Dams moet ook op de hoogte zijn van het KB van 24 maart 2003 dat door de acties van Morsum Magnificat tot stand is gekomen.

Burgemeester.

Sinds 24 mei 2014 is de burgemeester van Tremelo Paul Dams -Open Vld- op de hoogte. Die laatste denkt iedereen te kunnen imponeren en te intimideren, zoals " wie mij gerust laat, laat ik ook gerust " zei de neo dictator van Tremelo tegen deze redactie. Maar behalve de herstellingen die DNB Infrax en / of EANDIS na onze meldingen uitvoerden, onderneemt de burgemeester duidelijk niets, toch is hij dat volgens artikel 135.1 van de Nieuwe Gemeentewet verplicht. Net als in Begijnendijk en Rotselaar, heeft de burgemeester in de Bananenrepubliek Vlaams Brabant, niets of niemand te vrezen. Na vier maanden in Tremelo te wonen, moeten wij vaststellen dat de bekrompen mentaliteit in het zogenaamde kleine stadje Tremelo -sic-, nog erger is dan wat wij in tien jaar in het rijk van wijlen Bčreke Verhaegen en van Roger Verduyckt en Willy Michiels te Begijnendijk ervaren hebben.

Scheiding der machten?

Dat de burgemeester van Rotselaar bij Justitie te Leuven de deur plat liep / loopt hebben wij in de rechtszaken die gemeente Begijnendijk tegen Morse-Press Vof, Morsum Magnificat en Erik Verbeeck gedurende vijf jaar met belastinggeld voerde en allemaal grandioos verloor, blootgelegd. Ook dat de Procureur Ivo Carmen caféklant was bij Dirk Claes hebben wij wit op zwart met een document van Hoge raad voor Justitie bewezen. Maar Ivo Carmen was niet de énige Magistraat die daar klant was, ook andere federale Magistraten werden daar gespot, die zorgden er dan voor dat er op Werchter joints en erger mochten gebruikt worden. Alles werd in de doofpot gestopt, wij hebben zelfs foto's van iemand die, toen wij op de weide passeerden en een foto namen, de joint meteen weggooide. Dat was op het moment dat de Open Vld daar bij een Werchter Classic een evenement organiseerde en ook de familie De Gucht aanwezig was en het bier rijkelijk vloeide. Dat gebeurde ook tot in de vroege uurtjes in de kroeg van Dirk Claes, maar de buren durfden niet klagen -behalve tegen Morsum Magnificat- omdat in dat café "Grote jongens" klant waren.

Fenomeen Dams.
Vreemd dat ook de burgemeester van Tremelo in het "Dorp" een kroeg had, daarbuiten ook nog eens postbode was. Het is duidelijk dat al die burgemeesters "Carte blanche" krijgen en hun politie de overtredingen van de wet in de dofpot moeten stoppen en assertieve burgers en kritische journalisten disproportioneel controleren. De scheiding der machten bestaat dus duidelijk niet.

De politie moet de ogen sluiten.

Morsum Magnificat werd in Tremelo al enkele keren bedreigd en verplaatst zich thans permanent met digitale registreer- en fotoapparatuur. Meldingen van bedreigingen op elektronische drager kunnen bij de politie geen gevolg krijgen omdat de PZ-BRT nog niet in staat is om aangiften op elektronische drager te verwerken, toch kost de PZ BRT meer dan 3 miljoen euro aan de gemeenschap. Voor een hoop verkeersovertredingen moeten ze de ogen sluiten. Zo rijden ze dagelijks voorbij het kruispunt van de Baalsebaan en de Grote Bollostraat waar permanent op de verhoogde berm vóór de beenhouwer geparkeerd wordt, een zware overtreding is, maar de Tremelose flikken moeten zoals destijds met wijlen Bčreke Verhaegen het geval was, de ogen sluiten, vraag het maar eens aan INP Patrick Van Bael die zal dat bevestigen, diens collega is toen bij de PZ-BRT opgestapt omdat het niet meer doenbaar was met zo'n burgemeester. Ook Roger Verduyckt was ziek in hetzelfde bedje, ook hij viel, toen de politie nog in het gemeentehuis behuisd was, om de haverklap de politie voor dit en dat lastig. De politie verhuisde daarop naar een door de gemeente gehuurd en veel te duur betaald pand. 

Veel zwaar gehandicapten in Tremelo?!


Van de kwaliteit van de producten van beenhouwerij Liekens op de hoek van de Baalsebaan en de Grote Bollostraat, niets gezegd, in tegendeel. Maar van de klanten die daar dagelijks vlak tegen of op het fietspad parkeren vermoeden wij dat ze allemaal te lijden hebben aan een zware handicap. Er is aan de overkant van de straat nota bene een ruime parking! De politie van de PZ BRT komt er dagelijks voorbij maar mag niets zien, ze worden door de burgemeester blind gehouden. Een keer werden we door een automobilist die pal op het fietspad stond, gehinderd. Toen wij een foto maakten en een opmerking plaatsen werden we door de bestuurder die op het fietspad parkeerde, bedreigd. We stuurden op 15 juni 2014 een melding J1406771 op elektronische drager naar de flikken van Tremelo maar ze kunnen geen meldingen op elektronische drager verwerken !!! - sic-

Scheiding der machten.
Aangezien burgemeester Paul Dams in zijn boosheid blijft volharden en minstens DNB Infrax opdracht moet geven om in het kader van het algemeen belang, de netten in Tremelo aan te pakken, wordt een eerste melding bij het Parket te Leuven geplaatst, later volgt een melding met een recapitulatie over een periode van 12 jaar naar het federaal niveau en Europa. 

Lees hier document J1409806  -voorlopig p.1-

Artikel n° : 07/14/5538
Geplaatst : 9:05 6/09/2014

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©
Hoofdredacteur - deskundig in conformiteit elektrische installaties

Laatste update ( 07 september 2014 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.