Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16927270





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Huurzaak Retie:Advocaat Jo Deprouw dient met stukkenbundel een vervalst stuk in-Update1
02 maart 2014
Verhuurders kunnen door deze vervalsing geen strafklacht meer ontlopen.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 2.457.000
Retie  / Lanaken 02 maart 2014.

--- Update 1 13:27 4/03/2014
Compleet voor schut.
Tijdens de voortzetting van de zaak voor de Vrederechter te Arendonk die gedupeerde huurders, waaronder onrechtstreeks deze redactie, tegen de malafide eigenaars Luc M. en zakenvrouw Marianne A.,hebben ingespannen, heeft advocaat Jo Deprouw zichzelf compleet voor schut gezet. De advocaat durfde nog beweren dat hij de wijziging op dat document zou hebben aangebracht, grotere onzin had meester Deprouw niet kunnen vertellen, dat is zelfs geen stemmingmakerij meer, maar een flagrante leugen. Aangezien het document door diens cliënten op 23 januari 2014 werd geproduceerd, de datum van 29 in 30 op een vervalste kopie -het originele naar de huurders verzonden-, werd gewijzigd, kan de advocaat dat niet zelf gedaan hebben. Er werd op het stuk dat is neergelegd met een pen alleen een kringetje rond "30" bijgevoegd en dat accentueert op de koop toe de vervalsing.

Gevolgen.
De aanleggers, gedupeerde huurders hebben aan de Vrederechter het originele document getoond waarop het reliëf van de poststempel nog te zien is waarmee het formele bewijs werd geleverd dat het document, bestemd voor de Rechter, werkelijk is vervalst. Dit voorval en het in gevaarlijke staat -CO-vergiftigingsgevaar- verhuren van een woning zal niet zonder gevolg blijven. De huurders, die per 1 februari 2014 de woning hebben gehuurd en huur betaalden, konden wegens CO-vergiftigingsgevaar de woning niet betrekken en moeten hun huidige woning verlaten, zij zijn de dupe en grootste slachtoffer van het hele circus en de praktijken van malafide verhuurders.

Morsum Magnificat.
In navolging van de vrederechter van Maasmechelen op 25 februari 2014, heeft nu ook de vrederechter van Arendonk de onderzoekskwaliteiten van Morsum Magnificat dienen te beamen, wat zij dan ook volmondig deed "u heeft uw onderzoek grondig gedaan" zei de Vrederechter.

Waterval van leugens.

Advocaat Jo Deprouw diende zich vandaag alweer te bedienen van leugens die door de huurders ter zitting zonder meer weerlegd werd. Nadat de huurders op 5 februari 2014 aan de verhuurders het afkeuringsverslag van de gasinstallatie overmaakten, stapten de verhuurders meteen naar hun advocaat en wilden niet meer praten of handelen met de huurders. Nu beweert hun advocaat ter zitting het tegendeel. Meester Jo Deprouw kent toch de spreuk "al gaat de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaald ze wel". 

Belangenvermenging.

Om de huurders in een slecht daglicht te stellen pakt de advocaat uit met een artikel uit de gazet Het Nieuwsblad dat het over een "Nepjournalist" heeft en betrekking heeft op een van de huurders / aanleggers. Als reactie halen de huurders een document boven van het advocatenkantoor Servais Verherstraeten van 7 mei 2002. Daar wordt aangetoond dat advocaat Servais Verherstraeten zich toen schuldig maakte aan belangenvermenging. Verherstraeten was toen Volksvertegenwoordiger en ook Voorzitter van IVEKA. Maar hij verstuurde de brief, die niets te maken had met zijn beroep als advocaat, toch vanaf de fax van zijn advocatenkantoor. Op de routing staan ook de namen van de andere advocaten waaronder JO DEPROUW en dat was belangenvermenging. Jo Deprouw behoort tot dat kantoor en is thans tegenpartij, hij hoort te weten dat wie in een glazen huis woont, niet met stenen moet gooien. In die brief wordt de deskundigheid van de geadresseerde -in deze zaak betrokken- van die fax aangetoond.  
--- einde update 1

Uit recente informatie moet blijken dat de advocaat - Jo Deprouw - van het advocatenkantoor Verherstraeten bvba in diens stukkenbundel voor de vrederechter te Arendonk, een vervalst document heeft ingediend. In het bundel werd in een document de originele datum van 29 januari vervangen door 30 januari. De verhuurders van de woning in Retie riskeerden in deze zaak al een strafklacht, maar nu is er nog een element bijgekomen waardoor dat niet meer vermeden kan worden.

MM_224_03_Huurzaak_Retie.pdf

Artikel n° : 03/14/5313
Geplaatst  : 10:38 2/03/2014

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©

Laatste update ( 04 maart 2014 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.