Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16927291





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Brand in Zutendaal hersenspinsel van Veerle?
31 december 2013
Misplaatste nieuwsgierigheid zegt aangestelde van apotheek Tina.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 2.354.300
Zutendaal / Lanaken 31 december 2013.

Deze morgen werd de brandweer van Genk omstreeks elf uur naar Apotheek Tina aan de Noordlaan 23 te Zutendaal gestuurd, er bleek maar weinig aan de hand te zijn. De interventie van de "spuitgasten" van Genk beperkte zich tot het enkele minuten verluchten van het lokaal. Als het geen brand was, dan kan het één of andere chemische reactie zijn geweest die wij niet mochten weten. Wellicht kan WASO eens een kijkje gaan nemen bij Apotheek Tina om de zien of alles er wel volgens alle veiligheidsvoorschriften gebeurt.

Hersenspinsel?
Wanneer we telefonische informatie proberen te vergaren krijgen we de titularis aan de lijn die zijn naam niet zegt en vindt dat onze vraag misplaatste nieuwsgierigheid is, de man zei " het is misschien een idee van Veerle geweest ", einde citaat. De "titularis" was uiterst onvriendelijk, maar dat zijn wij ondertussen in Limburg al gewend.


De brandweer kon haar interventie beperken tot verluchten, er is dus wel degelijk rook geweest en waar er rook is, is er vuur, of vuur geweest. Indien het een chemische reactie was, dan moet WASO daar toch eens poolshoogte gaan nemen. De spuitgast in shirt met korte mouwen hoort evenmin, hij is op een interventie en dan moet hij de vereiste PBM dragen, zijn collega weet dat blijkbaar wel.

Artikel n° : 12/13/5241
Geplaatst : 12:35 31/12/2013

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©

Laatste update ( 01 januari 2014 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.