Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16927296





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Mina Asabbane Genk : Morsum Magnificat zoekt naar de waarheid.
26 november 2013
Als het Parket in Tongeren A zegt, moet het ook B durven zeggen.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 2.307.800
Genk / Lanaken 26 november 2013.

De voor Mina Asabbane vernietigende artikels met zeer gewaagde beschuldigingen gepubliceerd in het Belang van Limburg, lees "De Limburgse Pravda", hebben deze redactie aangezet om op speurtocht te trekken. We vlooiden snel uit dat een informant van de kontlikjournalist van de Limburgse Pravda, niemand minder is dan Johan Nelissen, een fervent ACV vakbondsman. Daarbuiten is Johan Nelissen ook verbonden aan de Arbeidsrechtbank te Tongeren, al ging dat niet vanzelf, werd ons dat daar met verwijzing naar de wet en Decreet Openbaarheid van Bestuur, bevestigd.De vakbondsman ijvert voor de centen van de werknemers, dat is zijn recht en taak, maar hij gaat dat primo;niet op de juiste plaats halen en secundo;hij voert een kruistocht waarvoor hij wegens zijn verbondenheid aan vakbond en Arbeidsrechtbank over veel informatie kan beschikken die dito kan misbruikt worden.

Familieoorlog.
Morsum Magnificat ontdekt in haar speurtocht een zeer eigenaardig actiefront dat onder meer tegen Mina Asabbane overal actief is, één familielid R.A., doet hier, met behulp van een verzekeringsmakelaar uit Galmaarden die ook aan de Rechtbank van Koophandel te Dendermonde is verbonden,meer dan een duit in het zakje. De verzekeringsmakelaar doet ondertussen alles om de super stalkster R.A. door dik en dun te steunen. De vendetta van R.A.is niets minder dan een familieoorlog en ver daarbuiten. In oktober 2012 werd aan het Parket te Tongeren een vergeefs verzoek tot collocatie ingediend. Zeer vreemd, deze redactie heeft in Genk gevallen gekend waar Dr. Guy De Marneffe vlotjes zijn handtekening plaatste en in Lanaken was het een andere wetsdokter, Verschelde, die een "patiënt" in Munsterbilzen deed belanden.

De ACV Zuil.
Wanneer we de disproportionele ijver en uitspraken van het Vlaams Agentschap Zorg en Gezondheid Afdeling Preventie, Eerstelijns en Thuiszorg in detail bekijken, dan is het duidelijk dat hier een afrekening aan de gang is. Het gaat niet om de controles zelf, maar over de wijze waarop dat is gebeurd en herhaald, waarbij bovendien geen rekening wordt gehouden met een bezwaarschrift. Het is ook duidelijk dat de bevoegde minster Jo Vandeurzen de kaart trekt van de ACV zuil en zijn CD&V vrienden in Genk. Mina Asabbane werd té snel té groot en werd een bedreiging voor andere met het ACV bevriende organisaties waarvan we de namen hier nog niet noemen. 

De pen van de broodheren.
Genk is de stad waar de niet onbesproken CD&V al decennia de plak zwaait, Morsum Magnificat was er twee jaar gevestigd en kan meespreken over wat er daar allemaal gebeurd dat het daglicht niet mag zien. Met de nakende sluiting van Ford Genk, dat reeds lang door Morsum Magnificat werd aangekondigd, moet de CD&V in Genk haar decadente bestuur wat bijsturen. Het volk in Genk wordt permanent een oor aangenaaid, maar velen zwijgen omdat ze allemaal wat te verbergen hebben. De pers hanteert de pen van haar broodheren, vooral het Belang van Limburg en TVL worden door Genk rijkelijk de zakken gevuld, passieve corruptie pur sang.

Genk koopt de pers : passieve corruptie
Tussen 2007 en medio 2013 betaalde stad Genk aan Concentra "Belang van Limburg" maar liefst 1,5 mio € en aan TVL 1,3 mio €, de CD&V in Genk koopt de pen van de pers. Morsum Magnificat staat daar honderd procent buiten maar wordt dan ook overal van de stinkende potjes weggehouden.

Bedreigingen.
Morsum Magnificat wordt in haar werk quasi dagelijks bedreigd, maar zal niet zwichten en haar strijd tegen onrecht, corruptie, incompetentie en machtsmisbruik verder zetten. Als het Parket van Tongeren de éne
vervolgd, moet ze dat ook met de andere doen. Dat éne familielid R.A. was al onderwerp van tientallen klachten maar slaagt erin de slachtoffers van haar weinig benijdenswaardige praktijken te chanteren en in de tang te houden, ook politieagenten zijn het slachtoffer van haar crimineel gedrag, maar het Parket in Tongeren blijft ter zake blind.  

De handelsrechter die in Galmaarden woont stelde aan Rachida A. een in Genk aangekochte Peugeot 206 ter beschikking. Welke verdienste ze daarvoor had, hebben we -nog- niet kunnen ontdekken, misschien moet de fiscus dat eens nakijken. Tegenwoordig rijdt ze in een Opel Insignia -foto- die 33.000 euro kost en toch heeft de dame geen vaste job? Op deze foto heeft R.lang haar en pijpenkrullen, maar op andere foto's heeft ze blond en half lang haar, ze blijkt ook iedere -vooral bejaarde- mannen rond de vinger te kunnen draaien.

Handelsrechter.
André D.die Rachida A.,overal te pas en vooral te onpas de hand boven het hoofd houdt, kent hoe dan ook bij het RIZIV een inspecteur die familie van hem is. De naam van André komt ook telkens als een rode draad en beschermengel van Rachida in diverse klachtdossiers voor.In Dendermonde contacteerden we diverse personen waaronder advocaten en anderen die al 35 jaar aan die rechtbank verbonden zijn, maar niemand kent die man? Eerstdaags zal deze redactie daarover een rapport overmaken aan het Parket in Tongeren waarin zal gevraagd worden om de informatie te linken aan diverse PV's die her en der werden opgesteld.

Brandjes blussen.
Andre D. gaat buiten het overal blussen van brandjes, ook andere zaakjes voor Rachida regelen, onder meer bemiddelen -?- voor schulden bij een bank in de Stalenstraat te Genk waar André D. naartoe belde en zei "ik regel dat ..". Een poosje later werden de schulden inderdaad aangezuiverd.

Artikel n° : 11/13/5201
Geplaatst : 19:49 26/11/2013

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck
©
Laatste update ( 27 november 2013 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.