Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16927307





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Lanaken : Meer "Blauw" op straat voor uitdrijving en voor ondervragingen.
14 november 2013
Gemeentepersoneel vergaapt zich aan de uitdrijving van gezin met vier kinderen.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 2.289.800
Lanaken 13 november 2013.

--- Update 1 4:48 14/11/2013
Foto's bewijzen de overdaad aan politie.
Met de foto's tonen we aan hoe opvallend hier de aandacht van het publiek werd getrokken, vier politieagenten in uniform en een achttal gemeentewerkers in fluo kledij.
--- einde update 1

Vandaag werd aan het gemeenteplein met veel ornaat en onder toezicht van een deurwaarder, gesterkt door vier politieagenten, met een verhuislift een appartement leeg gehaald. Alvorens tot actie kon worden overgegaan stonden een vijftal gemeentearbeiders wel een half uur met de vingers te draaien, zo te zien was het een gezellige boel. De activiteit kaderde in de uitdrijving van een gezin met vier kinderen. De  inboedel werd letterlijk op de open bestelwagens van de gemeente gegooid.


Voor deze uitdrijving die vlak naast het gemeentehuis van Lanaken plaats vond bij een vrouw N. met vier kinderen, stonden maar liefst vier agenten - 1+3 -, waarvan één met kogelvrije vest op uitkijk. Kan iemand ons uitleggen waarom een dergelijke politiemacht hier al die tijd -ongeveer vier uur- nodig was? Waar was de bedreiging? Zeker niet aan het adres van de gerechtsdeurwaarder want zo te zien verliepen de gesprekken geanimeerd.

Vier agenten.

Er moet in Lanaken meer blauw op straat komen, maar dan wel om de ramkrakers en ander gedrogeerd crapuul te pakken, maar dat lukt vooralsnog niet. Voor deze uitdrijving waren er aanvankelijk drie, maar  even later vier agenten ter plaatse, waarvoor dat nodig was is ons een raadsel.


Gedurende een half uur hebben een achttal gemeentewerkers zich wachtend opgesteld. Het moest blijkbaar een opvallende operatie worden en daarin zijn ze grandioos geslaagd. De wijze waarop de huisraad en de meubels op de open laadbak van de bestelwagen werden gegooid, is meer dan een schande.

Meer blauw in het verhoorlokaal.
Deze voormiddag werd ondergetekende hoofdredacteur van Morsum Magnificat bij de PZ- Lanaken-Maasmechelen ondervraagd voor een klacht die door een gewezen HaZoDi hoofdinspecteur werd ingediend. Ook daarvoor werden er in totaal vijf agenten ingezet, het verhoorlokaal was te klein. Voor het verhoor, dat handelt over artikels in Morsum Magnificat, werd een uitgebreide fouille uitgevoerd en daarna was er een audiovisueel verhoor, kortom een behandeling zoals criminelen te beurt valt. Van intimidatie gesproken.

Lanaken bewapent zich.
Waar je ook komt in Lanaken, kom je camera's tegen, mensen bewapenen zich tegen inbraak, ramkraken en geweld. Ook Morsum Magnificat die regelmatig bedreigd wordt had onlangs een apparaat gevonden en op zak gestoken. Niets vermoedend dat zo'n staaf als een verboden wapen wordt aanzien -het zou volgens de politie om een uitschuifbare wapenstok gaan-, werd deze tijdens de fouille ontdekt en in beslag genomen, plus een PV voor verboden wapendracht.

Klachten.
Aangezien Morsum Magnificat systematisch fysiek wordt bedreigd, zich persoonlijk beschermen gestraft wordt, gaan wij nu telkens we worden bedreigd, een strafklacht indienen, vandaag werden er reeds twee ingediend, morgen 14 november 2013 volgt er nog eentje tegen een gemeenteambtenaar die ons twee keer bedreigde en door de ombudsdienst diende bevestigd. Tegen elke bezitter van een niet vergunde camera die het openbaar domein filmt en geen vergunning heeft, wordt eveneens een klacht ingediend.

Hoge Raad Justitie.
Er werden door deze redactie een aantal meldingen geplaatst bij het parket van Tongeren waarop niet gereageerd wordt, andere parketten te Antwerpen, Gent, Oudenaarde, Kortrijk, Veurne en Turnhout reageren wel, daarom zal deze redactie enkele vragen aan de HR stellen -Hoge Raad Justitie-. Parketten zijn baronieën, maar het is toch vreemd dat Tongeren helemaal niet reageert met uitzondering betreffende de melding van een gevaarlijke elektrische installatie aan de Daalbroekstraat n° 70 te Lanaken.

Intimidatie.
Het is wegens de klacht van de Hinp Kris D. duidelijk te doen om intimidatie wegens het feit dat het boek "De Klokkenluiders van HaZoDi Zwart op Wit"  nog steeds op stapel staat en sommigen beducht zijn voor wat er in dat boek nog naar boven zal komen.

Document naar Comité P.
Enkele dagen geleden heeft ondergetekende auteur van dat boek bij wijze van test een voor twee personen een zeer bezwarend document aan het Comité P. overgemaakt, gewoon om te zien wat de waarde van het Comité P eigenlijk is en wat zij met een dergelijk document aanvangen. Het Comité P. speelt in dat dossier sowieso al een rol, maar voor de auteur is die rol niet duidelijk. Afhankelijk van wat zij met dat document doet, kan de auteur zich een beeld vormen van het Comité P. in de HaZoDi affaire.

Op 13 november 2013 : gevaarlijke toeren binnen het zichtbereik van de politie, u leest het in MM_220       

Artikel n°: 11/13/5186
Geplaatst : 23:33 13/11/2013

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©

Laatste update ( 15 november 2013 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.