Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16927306





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Spionageactiviteiten : Morsum Magnificat wist het al heel lang.
03 november 2013
Aftappen en onderscheppen heeft altijd al bestaan, so what! Wat heeft u te verbergen?


Lanaken 03 november 2013.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 2.274.400

Kenners en strategen weten allemaal dat spionage altijd heeft bestaan en nog steeds bestaat, voor Morsum Magnificat zijn de onthullingen die de klassieke pers dagelijks bezig houden, oud nieuws.Wij hebben daarover immers in het verleden al heel wat gebracht,hier een link naar een artikel http://www.morsum-magnificat.be/index.php?option=com_content&task=view&id=5386&Itemid=2

Niets te verbergen.
Dat politiek aan mekaar hangt met corruptie, gesjoemel, hand- en spandiensten, intriges en ga zo maar door, is een publiek geheim, maar in de politiek schuilt ook veel vuiligheid die ze voor mekaar verborgen houden. Wie niets te verbergen heeft, hoeft zich geen zorgen te maken. In voorgaand artikel -zie link- hebben wij van een bemanningslid van een AWAC gehoord dat de Amerikanen luisteren op trefwoorden. Woorden die zij niet graag -of omgekeerd- horen worden geselecteerd en nagetrokken door wie ze werden uitgesproken, ook in telefoongesprekken. Suprex, Natex en Adonis -kenners weten wat ik bedoel- zijn lang voorbijgestreefd,nu is er onder meer Echelon en als dat voorbijgestreefd is, dan komt er weer wat anders, spionnage zal men, zolang er onbetrouwbare politici rondlopen, nooit stoppen.

Google.
Wij hebben in Nederland ook plannen en documenten gezien waarbij Google overeenkomsten heeft afgesloten met alle geheime diensten in de wereld, ben er maar zeker van dat je e-mail verkeer overal in de gaten wordt gehouden en onderschept kan worden, als je dat niét gelooft ben je naïef.  

Artikel n° : 10/13/5171
Geplaatst : 17:43 3/11/2013

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©

Laatste update ( 03 november 2013 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.