Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16927585





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Freya Van den Bossche door administratie Wonen Vlaanderen voor schut gezet.
02 september 2013
Ondermaats rapport speelt Wonen Vlaanderen en de minister parten.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 2.185.900
Lanaken 02 september 2013.

De saga met de woning aan de Jan Rosierlaan te Lanaken blijft duren, nu is het haar eigen administratie -Wonen Vlaanderen- die de minister voor schut zet. Wonen Vlaanderen stuurt naar aanleiding van een inspectie met een "halve waarheid" een brief naar Morsum Magnificat met de melding dat de woning "ondertussen" beantwoordt aan de minimum kwaliteitseisen!

Ondermaats.
Wat de administratie Wonen Vlaanderen niet weet is, dat haar inspecteur Jan V.A., op 26 juli 2013 maar "half" werk leverde en bijgevolg ook maar de helft van de strafpunten toekende, juist genoeg strafpunten om geen risico voor ongeschiktheidsverklaring van de woning te lopen. De andere helft van de inspectie handelde om de gevaarlijke elektrische installatie waarvoor nog eens vijftien strafpunten had moeten worden toegekend waardoor het pand voldoende punten scoorde om de procedure tot ongeschiktheid te starten.

Vals spelen.
In de brief staat dat het pand "ondertussen" geschikt is, de administratie laat uitschijnen dat er sinds het rapport van de gemeentelijke ambtenaar Erwin V.B. verbeteringswerken zouden uitgevoerd zijn, maar dat klopt niet. Er werd sinds het in huur nemen in 2008 enkel en alleen een boiler vervangen, meer niet. Dit is over de ganse lijn een vals spel om het SVK Maasland uit de wind te zetten. Bij het SVK Maasland zijn wij er na vijf pogingen nog niet in geslaagd om voorzitter Michel Peulen aan de telefoon te krijgen. Hoe dan ook zet de administratie van Wonen Vlaanderen, haar minister voor schut.  

Artikel n° : 09/13/5096
Geplaatst : 14:08 2/09/2013

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©

Laatste update ( 02 september 2013 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.