Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16927350





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Lanaken moet zich beter beveiligen tegen inbraken en erger.
02 maart 2013
Hoeveel camera's zijn er bij de privacycommissie in Lanaken bekend?
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 1.985.400
Lanaken 2 maart 2013

Op dinsdag 26 februari 2013 legden de verenigde handelaars in Veldwezelt de rode loper uit voor burgemeester Marino Keulen en zijn politie, reden van het gebeuren was een gesprek- en infoavond over de toenemende inbraakgolf in het Lanaken van Marino Keulen.

Hoeveel camera's?
Niettegenstaande de wet op het plaatsen van bewakingscamera's niet zó ingewikkeld is, slaagt de Lanakense commissaris Swijsen er niet in om de vragen van het publiek te beantwoorden, ook deze redactie bleef na het stellen van een vraag over het aantal vergunde camera's in Lanaken op haar honger zitten, men kon zelfs bij benadering niet op onze vraag antwoorden. Wij hebben dan ook aan de CBPL dezelfde vraag gesteld omdat we uit ervaring weten dat ze daar in Brussel beter weten hoe de wet op de openbaarheid van bestuur in mekaar zit dan in Lanaken dat ter zake al twee keer op de vingers werd getikt. Manon Stylman weet het ondertussen ook wel.

Buurt Informatie Netwerken.
Er werd zelfs tijdens deze bijeenkomst nog gelobbyd om een BIN op poten te zetten, Buurt Informatie Netwerken bestaan al her en der, maar in Lanaken is het blijkbaar moeilijk om samen te werken, daarbij zal men ook wel selecteren uit de politieke vriendenkring van Marino Keulen, hand- en spandiensten tieren welig in Lanaken -en elders-. Tijdens deze infoavond ging politiek -Marino- en politie hand in hand, daar kan niets goeds van komen, echte politiemensen verklaren ons al jaren in koor dat de politie hervorming er een is zoals de politiek het gewild heeft en we weten allemaal hoe vuil politiek is!

MM_212_02_Criminaliteit_Lanaken.pdf

Artikel n° : 03/13/4852
Geplaatst : 16:27 2/03/2013

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel.
Erik Verbeeck ©

Laatste update ( 02 maart 2013 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.